سرویس: پزشکی وسلامت
کد خبر: 77883
|
09:40 - 1397/06/15
نسخه چاپی

حرکت به سمت کشت سیب‎زمینی ارگانیک در اردبیل

حرکت به سمت کشت  سیب‎زمینی ارگانیک در اردبیل
مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل توسعه می یابد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلان‌ما،استان اردبیل با تولید حدود 800 هزار تن  15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید و قطب فعال در تولید سیب زمینی است؛ سیب زمینی های تولید این استان از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک ، وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است، حتی کیفیت و کمیت قابل رقابت با سیب زمینی های تولیدی کشورهای اروپایی را دارد با این حال سیاست های کشت ارگانیک این محصول نیز با جدیت تمام در این استان دنبال می شود.

طبق اعلام فیروز فولادی مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای جهاد کشاورزی استان اردبیل، توسعه کشت محصولات ارگانیک در راستای دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و سیاست کاهش مصرف سموم و جلوگیری از مصرف بی رویه سموم شیمیایی صورت می گیرد.

وی گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی این استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است.

فیروز فولادی تصریح کرد:  کارشناسان در تمام مراحل کاشت ، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند و مجریان مزارع ارگانیک طبق توصیه ها و راهنمایی های کارشناسان نمونه ای از خاک زمین مورد نظر برای کشت را به آزمایشگاه خاک شناسی تحویل می دهند تا میزان دقیق کودهای مورد نیاز تعیین و از مصرف بیهوده و بی رویه کودهای شیمیایی جلوگیری شود.

طبق گفته این مسئول  متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک 25 تن در هکتاراست.

انتهای پیام/313/1/3

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد