کد خبر: 78892
|
13:14 - 1397/08/21
نسخه چاپی

معاون استاندار اردبیل:

تشکیل شورای راهبری اقتصاد دانش بنیان دراردبیل/استارت آپ ها باید باعث جذب سرمایه گذار شوند

تشکیل شورای راهبری اقتصاد دانش بنیان دراردبیل/استارت آپ ها باید باعث جذب سرمایه گذار شوند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل گفت: برگزاری استارتاپ ها زمانی موفق و با ارزش است که منجر به جذب سرمایه، ایجاد بازار عرضه و گشایش در عرصه های تولید و فروش باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلان‌ما،بهمن حسین زاده پیش از ظهر امروز   در جمع مدیران مراکز رشد دانشگاه های استان در در دانشگاه محقق اردبیلی اظهار داشت:ایجاد اشتغال و تولید ثروت و درآمد برای فارغ التحصیلان دانشگاهی هدف اصلی استفاده از ظرفیت مراکز رشد علم و فناوری است و برگزاری استارتاپ ها زمانی موفق و با ارزش است که منجر به جذب سرمایه، ایجاد بازار عرضه و گشایش در عرصه های تولید و فروش باشد.

وی  از برگزاری استارتاپ اشتغال و اقتصاد با پشتیبانی مالی بانک ملی کشور تا ۴۵ روز آینده در استان خبر داد و گفت: تقویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف و بهره مندی از توانمندی ها و تجارب واحد ها و مراکز رشد در برگزاری رویدادها باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل   پیگیری مصوبات سفر اخیر معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری به استان را یادآور شد و گفت:نباید از اختیارات و ظرفیت استاندار به عنوان نماینده عالی دولت در استان برای تحقق کامل مصوبات سفر مقامات دولت استان غافل شد.

حسین زاده از ایجاد ستاد تسهیل فعالیت های مراکز رشد در استان خبر داد و گفت: با هدف رفع موانع دریافت تسهیلات و مشکلات پیش روی واحدهای فناوری و مراکز رشد ، ستاد تسهیل در استان تشکیل می‌شود و مصوبه دولت و قوانین مجلس که بر حمایت از واحدهای فناوری ، مراکز رشد و پارک علم و فناوری تاکید دارد، پشتیبان حقوقی تصمیم های این ستاد خواهد بود.

رئیس مرکز رشد دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت این مرکز ارائه کرد و گفت : تسهیلات بانکی به مبلغ ۶۰ میلیون تومان با نرخ بانکی ۴ درصد و سه سال تنفس به هریک از واحدهای فناوری پرداخت می شود.

صلاحی بیان کرد  : واحدهای فناوری که در مرکز رشد مستقر می شود علاوه بر استفاده از تسهیلات بانکی از خدمات نظارت و مشاوره رایگان، شرکت در نمایشگاهها ،خدمات آزمایشگاهی با تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصد، مشاوره های بیمه، مالیات ،ثبت شرکت و انشعابات آب و برق و گاز و اینترنت رایگان بهره‌مند می‌شوند و مراکز رشد این دانشگاه استعداد استقرار ۸۰ واحد فناوری را دارا است.

انتهای پیام/

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد