سرویس: اردبیل
کد خبر: 81918
|
13:02 - 1398/04/15
نسخه چاپی

نماینده وزیر علوم و تحقیقات در اردبیل؛

بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شود/ فعالیت شبکه ای تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی است

بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شود/ فعالیت شبکه ای تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی است
نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اردبیل با بیان اینکه فعالیت شبکه ای تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی است،گفت: برای حل مشکات اقتصادی دانشگاه باید بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی راه اندازی شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلیسبلان‌ما،  جواد فرهودی نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی هیئت امنای دانشگاه محقق اردبیلی با نمایندگان اردبیل در مجلس شورای اسلامی به فعال بودن بنیاد حامیان علم و فناوری در کشور اشاره کرد و گفت: در وضعیت اقتصادی حاکم بر کشور، ضروری است بنیاد حامیان دانشگاه محقق اردبیلی جهت تامین اعتبارات لازم، در این استان راه اندازی شود.

وی با بیان اینکه در استان اردبیل یک روحیه دینی و مذهبی حاکم است بطوریکه اردبیل به عنوان یک شهر حسینی در ایران مشهور شده است، گفت: برای اینکار خیر نیز باید اعضای هیئت علمی دانشگاه پیشقدم شده و از نمایندگان خود در مجلس، امام جمعه و دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه نیز بخوهند در این کار خیر، زمینه ساز شوند.

فرهودی با بیان اینکه جمع اوری پول های ریزی که به چشم دیده نمی شوند منجر به انجام کارهای بزرگ می شوند ،خاطرنشان کرد: جذب ده هزار حامی که متعهد به پرداخت ده هزار تومان در ماه شوند می توان بخش عمده ای از مسائل دانشگاه را حل و به پیشرفت جامعه کمک کرد.

وی در ادامه سخنان خود به دانشگاه سیدنی استرالیا به عنوان نمونه و الگو در این اقدام اشاره کرد و گفت: این دانشگاه سالانه 585 میلیون دلار از کمک های مردمی برخوردار است.

نماینده وزیر علوم دهه کرامت را بهترین فرصت برای آغاز این طرح در دانشگاه محقق اردبیلی عنوان کرد و گفت: امیدواریم برکت این دهه شامل حال دانشگاه محقق اردبیلی هم بشود.

فرهودی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه مدیریت دانشگاه محقق اردبیلی،مدیریت به نسبت موفقی است،گفت: این دانشگاه از لحاظ عمرانی هم یکی از موفق ترین دانشگاه در کشور محسوب می شود،

نماینده وزیر علوم در کمسیون دائمی هیات امنای دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه مجموعه دانشگاه باید نمونه بارز فضای یکدلی و وحدت باشد خاطرنشان کرد: تمام مشکلات موجود دانشگاه ها باید با همکاری اعضای هیئت علمی و مدرسان دانشگاه مورد بررسی قرار گرفته و رفع شود.

فرهودی در ادامه سخنان خود به واحدهاو مراکز رشد و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی نیز اشاره کرد و گفت: واحدهای فناور و مراکز رشد باید به سمت نقدینگی های استان سوق داده شوند چراکه در شرایط  بحران و خاص اقتصادی کنونی، تنها هماهنگی و کار شبکه ای در کنار استفاده بهینه از فرصت ها می تواند کارگشا شود.

وی کار شبکه ای را تنها راه برون رفت از مشکلات اقتصادی کنونی دانست و گفت: همانگونه که ریشه های یک درخت برای تنومند شدن به هر سمت می رود تا منابع مورد نیاز خود را تامین کند، در دانشگاه هم همه اعضای هئیت امنا و دست اندرکاران باید تلاش کنند تا از هرجا که ممکن است اعتبارات و امکانات برای پیشرفت دانشگاه جذب کنند که البته در این راه هماهنگی با رئیس دانشگاه از الزامات است.

فرهودی در پایان سخنان خود با بیان اینکه در جلسه هیات امنا باید مصوبات جلسه قبل بازخوانی شود گفت: در این جلسات باید به بررسی مصوباتی که عمل نشده بصورت ویژه ای نگاه شود تا با بررسی فعالیت های انجام گرفته موانع اجرای مصوبه برطرف شود.

وی به وضعیت دانشکده فناوری های نوین نمین نیز اشاره کرد و گفت: نباید اجازه بدهیم جوانان نمین به خاطر تحصیل  از این شهر مهاجرت کنند.

دانشگاه محقق اردبیلی، آبروی علمی استان است

عزیز حبیبی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در ابتدای این نشست اظهار کرد: علاوه بر رشد علمی ۵۰ درصدی دانشگاه محقق اردبیلی، افزایش بیش از صد درصدی همکاری‌های بین‌المللی با وجود تحریم‌ها و توسعه فناوری‌های علمی نیز در این مجموعه بزرگ پژوهشی و تحصیلی اتفاق افتاده است.

وی از افزایش سرعت پروژه‌های عمرانی و علاوه بر آن آغاز طرح‌های جدید نیز خبر داد و افزود: طی روزهای آتی پروژ‌ه‌های مختلفی در زیربنای ۱۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع در دانشگاه محقق اردبیلی به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی این دانشگاه را آبروی علمی استان دانست و افزود: حمایت نماینده‌های اردبیل در مجلس شورای اسلامی به افزایش اعتبارات دانشگاه محقق اردبیلی منجر شده تا این موضوع نویددهنده ایجاد تحولات بزرگ علمی و پژوهشی باشد.

وی یادآور شد: با حمایت و پیگیری‌های نمایندگان مردم در خانه ملت اعتبار دانشگاه محقق اردبیلی در بخش‌های مختلف به میزان پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افزایش یافته تا در تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و اجرای طرح‌های جدید موفق‌تر عمل شود.

حبیبی با بیان اینکه توسعه متوازن تمامی دانشکده‌های دانشگاه محقق اردبیلی در دستور کار قرار گرفته است، ادامه داد: احداث دانشکده فناورانه شهرستان نمین و آغاز طرح مرکز ستاره‌شناسی از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته شده این دانشگاه است.

 بُعد تربیتی جوانان، سنگین‌ترین وظایف محوله در موضوع آموزش است

حجت‌الاسلام عبدالله حسنی نماینده ولی فقیه در دانشگاه محقق اردبیلی نیز در جریان این نشست اظهار کرد: در کنار توجه به توسعه عمرانی دانشگاه و رشد و تعالی آن نیازمند تقویت مهارت‌های تربیتی دانشجویان و احساس مسؤولیت در قبال این وظیفه خطیر هستیم.

وی توجه به بُعد تربیتی جوانان را از سنگین‌ترین وظایف محوله در موضوع آموزش دانست و افزود: اساس کار دانشگاه‌ها باید بر مبنای تعلیم و تربیت قرار گرفته و فعالیت‌های فرهنگی پررنگ‌تر از همیشه شود.

انتهای پیام/ج

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد