- کد خبر: 10202
- بازدید: 684
- 1393/07/16 - 17:36:51
همه سال باید روز کودکان و نوجوانان باشد
مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: هفته ملی کودک نباید صرفا در این هفته متوقف شود بلکه همه روزهای سال باید روز کودکان و نوجوانان باشد.
به گزارش سبلانه به نقل از خبرنگار ایرنا، علیرضا حاجیان زاده روز چهارشنبه در مراسم روز جهانی کودک اظهار داشت: کانون پرورش فکری آمادگی دارد با مشارکت همه دستگاه ها در تحقق این امر همکاری لازم را داشته باشد و اکنون نیز به گونه ای برنامه ریزی کرده که فعالیت های مختلف دراین هفته پرنشاط و هدفمند برگزار شود.
وی ادامه داد: کانون پرورش فکری، کانون محبت، مهربانی، صمیمیت، تفکر، پژوهش، مطالعه، کتاب و کتابخوانی و تجلی آرمان های انقلاب اسلامی در نسل جدید است.
مدیرعامل کانون پرورش فکری ادامه داد: این مرکز کانون ترویج ادبیات فاخر و هنر متعالی و مکانی برای خلاقیت و شکوفایی استعدادهای کودکان و نوجوانان است و نشاط، شادی، امید و معنویت را برای کودکان به همراه دارد.
حاجیان زاده اضافه کرد: کانون پرورش فکری مکانی مورد اعتماد برای همه خانواده های ایرانی و بزرگان عرصه فرهنگ، ادب و هنر است که روزگار کودکی خود را در این مکان گذرانده اند.
وی یادآور شد: در هفته کودک همه کودکان ایرانی و اعضای پرورشی فکری در کنار تحصیلات رسمی خود در قالب کتاب درسی، تدریس معلمان و ارزشیابی درسی لحظات شاد و مفرحی را تجربه می کنند.
وی افزود: کودکان و نوجوانان متناسب با علاقه و سلیقه خود در کانون به فعالیت های فرهنگی، ادبی، هنری، ورزشی، مذهبی و علمی می پردازند و از این رهگذر تحولات بزرگی را در زندگی خود شاهد خواهند بود.
وی خاطر نشان کرد: ما باید از همه ظرفیت های موجود در وزارت آموزش پرورش، کانون پرورشی فکری و سازمان های غیردولتی و دولتی بهره ببریم و برای هم افزایی و جریانی هماهنگ برای پاسخگویی به نیازهای کودکان و نوجوانان ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: امید است هفته ملی کودک مقدمه ای باشد برای ایجاد چنین پیوندی تا بتوانیم به مسائل گوناگون کودکان در عرصه مختلف تربیتی، اجتماعی، تغذیه سالم، ادبیات، هنر، بازی و سرگرمی، مهارت زندگی، خانواده و آسیب های اجتماعی رسیدگی کنیم.
هفته ملی کودک 15 تا 21 مهرماه در مراکز کانون های پرورش فکری کودکان سراسر کشور برگزار می شود.
دیدگاهها