- کد خبر: 10567
- بازدید: 405
- 1393/07/28 - 10:45:13
دانشجویان محقق اردبیلی در مسجد دانشگاه تحصن کردند + تصویر
دانشجویان و دانشگاهیان محقق اردبیلی ظهر امروز با تحصن خود در مسجد دانشگاه ضمن محکوم کردن اقدام جاهلانه رژیم آل سعود خواستار آزادی شیخ نمر،رهبر شیعیان عربستان شدند.
به گزارش سبلانه به نقل از دانشجویان اردبیل ، در این تحصن حجت الاسلام پور حسین از مسئولین نهاد رهبری دانشگاه محقق اردبیلی به روز مباهله اشاره کرد و گفت: در چنین روزی پیامبر اکرم در نبردی نابرابر با تنها داشته خود یعنی خانواده اش پا به میدان مبارزه با جهل و کفر گذاشت و توانست بار دیگر دشمنان اسلام را مقهور قدرت ایمان به خداوند متعال کند.
وی ادامه داد: در عصر کنونی و در سالگرد چنین روز بزرگی جهان کفر باز نتوانست صدای رسا و بیدار کننده پیرمردی 50 ساله را تحمل کند و سرانجام با اتهامات واهی به خیال خودش می خواهد وی و تفکراتش را از صحنه روزگار خارج کند و این در حالی است که جهان مثل گذشته نیست و مردم بیدار شده اند و اجازه نخواهند داد خون بیگناهی به هدر ریخته شود و قطعا آل سعود با ارتکاب این عمل جاهلانه و اشتباه،اعدام آیت الله نمر به فروپاشی خودش سرعت خواهد بخشید.
در پایان این تحصن بسیج دانشجویی دانشگاه محقق اردبیلی با قرائت بیانیه ای از دستگاه دیپلماسی کشور خواستار پیگیری جدی این اقدام متحجرانه رژیم منحوس آل سعود شد.
شایان ذکر است مشابه این تحصن در دانشگاههای فرهنگیان و پیام نور اردبیل نیز برگزار شد.
انتهای پیام
دیدگاهها