سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 11645
  • بازدید: 352
  • 1393/08/24 - 20:06:04

با اين يار مهربان چه قدر مهربانيم؟

همه ما مي دانيم كه يادگيري و مطالعه بسيار مهم است اما به عنوان پدر و مادر براي آسان كردن اين مرحله مهم از زندگي چه كارهايي را انجام مي دهيم؟

به گزارش سبلانه به نقل از آران مغان خواندن كتاب، اثري آرام بخش بر ذهن كودك بي قرار و بهانه گير دارد؛ همه ما مي دانيم كه يادگيري ومطالعه بسيار مهم است اما به عنوان پدر و مادر براي آسان كردن اين مرحله مهم از زندگي چه كارهايي را انجام مي دهيم؟

شايد داشتن يك كتاب خانه در اتاق كودك يا نوجوان ما دغدغه ذهني خيلي از مادر ها و پدر ها نباشد، اما بايد بدانيم عادت به مطالعه يكي از مهمترين مسائلي است كه از سن كودكي در وجود انسان نهادينه مي شود اگر بخواهيم به اين قضيه جدي تر فكر كنيم و دغدغه فرهنگي بيشتري هم در ذهنمان باشد تهيه يك كتاب خانه درست و حسابي براي بچه ها چندان خالي از لطف نيست و هيجان خاصي هم دارد.

این یار مهربان همیشه منتظر ماست تا از او استقبال کنیم؛ بر ماست که با آنها مهربان باشیم وضمن مطالعه مفید در نگهداری وحفاظت آنهاکوشا باشیم. به راستی شما عزیزان نسبت به این یار مهربان ها رفتار خوبی دارید یا نه؟ آیا ارزش و قدر این عزیزان را می دانید و در حفاظت آنها چه در خانه و چه به هنگام امانت از کتابخانه های عمومی راهکارهای حفاظت از آن را انجام می دهید وآنها را دقیق می خوانید؟ لازم است بدانیم خواندن کتاب برای کودکان را بی ارزش جلوه ندهیم و با برنامه ریزی های منظم در این گام پیش رویم تا کودکان را ضمن تشویق به مطالعه فراتر و اهداف های آینده روشن هدایت کنیم.

یار مهربان از ما به جز مطالعه انتظارات دیگری هم دارد آن هم این که بعد از فراگیری دانش به دیگران هم انقال دهید تا همه از این علم بهره کافی را ببینند پس یکوشیم بر مهربانی خودمان هر روز بیش از دیروز به این یار مهربان ها که همیشه و در هر زمان و مکان منتظر ما هستند تا آنها را مطالعه کنیم.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  •  با اين يار مهربان چه قدر مهربانيم؟

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست به‌اضافه شش