- کد خبر: 11736
- بازدید: 575
- 1393/08/26 - 09:14:56
به دنبال عدم تمدید حکم مسئولیت/
ریاست دانشگاه آزاد مشگین شهر با هاشمی دیدار کرد
به دنبال عدم تمدید حکم مسئولیت بهرام عباس زاده ریاست دانشگاه آزاد واحد مشگین شهر در دیداری با یاسر هاشمی در صدد دریافت حکم شد.
به گزارش سبلانه به نقل از مشکین رسا، مرداد ماه سال 92 بود که بهرام عباس زاده با رشته دام پزشکی به همت نماینده محترم شهرستان مشگین شهر عنوان ریاست دانشگاه آزاد واحد مشگین شهر معرفی شد اما از آن زمان تاکنون مخالفت های زیادی از طرف دانشجویان، مسئولان و حتی عموم مردم بر علیه وی شده بود اما با این حال وی تا به حال در مسئولیت خود باقی مانده بود اما شنیده های حاکی از این است که اخیراً حکم مسئولیت وی به اتمام رسیده و مدت هاست به دنبال تمدید حکم مسئولیت خود در دانشگاه است اما موفق به تمدید این حکم نشده است و رسول خدابخش به عنوان نماینده تام الختیار دانشگاه آزاد در شمال غرب کشور با صدور حکم عباس زاده مقاومت کرده که این امر واکنش برخی از مسئولان شهرستانی را به همراه داشته است.
یک منبع آگاه گفت: با توجه به اعتراضاتی که از طرف اقشار مختلف برای حضور وی در این مسئولیت شده است موجب عدم تمدید حکم مسئولیت وی گردیده که به دنبال آن عباس زاده با دیدارهای اخیری که با یاسر هاشمی مسئول هیئت علمی دانشگاه های آزاد کشور داشته است در صدد است حکم مسئولیت خود را دریافت نماید.
گفتنی است با توجه به اینکه احتمال می رود حکم مسئولیت وی تمدید نشود محمد فیض مدیر گروه رشته مدیریت در دانشگاه آزاد مشگین شهر به عنوان سرپرست این دانشگاه معرفی شود.
مطابق امار مستخرج شده از سایت این دانشگاه، از ۳۴ نفری با این دانشگاه همکاری دارند که ۱۲ نفر دانشجوی دکتری ۲۳ نفر کارشناسی ارشد هستند،
تنها ۲۰ نفر از ۳۴ نفر محل اخذ مدرک خود را اعلام کرده اند که از این ها ۱۱ نفر دانشگاه آزاد مدرک خود را گرفته اند.
از ۲۳ نفرکارشناسی ارشد ۱۷ نفر مدرک خود را اعلام کرده اند که تنها ۵ نفر دانشگاه دولتی هستند.
از ۱۲ نفر دانشجوی دکتر ۷ نفر محل اخذ مدرک خور را اعلام کرده اند که ۳ نفر دانشگاه دولتی و بقیه دانشگاه آزاد هستند.
باید در نظر داشت که از ۱۴ نفر که محل اخذ مدرک خود را نگفته اند به احتمال زیاد همگی دانشگاه آزاد هستند و حتی از ۸ نفری که محل اخذ مدرک خود را دانشگاه دولتی اعلام کرده اند به احتمالی زیاد تعدادی نیز دانشجوی شبانه یا پردیس های آزاد آن دانشگاه ها می باشند که به صورت …. پذیرفته شده اند.
همگی این آمار از سایت رسمی این دانشگاه به استخراج گردیده است.
باید توجه داشت طبیعتاً دانشگاهی میتواند جذابیت بیشتری برای دانشجویان داشته باشد علاوه بر امکانات داری هیئت علمی قوی نیز باشد که متاسفانه دانشگاه آزاد شهر ما از این مسئله محروم می باشد. پس طبیعی است که تعداد دانشجویان جذب شده از شهرهای دیگر کامل افول نمی اید.
انتهای پیام/
دیدگاهها