سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 12594
  • بازدید: 2,691
  • 1393/09/10 - 20:20:43

رئیس شورای شهر گیوی؛

توسعه زیرساخت‌ ورزشی گیوی یکی از الویت‌هاست

رئیس شورای شهر گیوی، از ایجاد استخر چند منظوره با امکانات کامل با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری شهر گیوی در این شهر خبر داد.

به گزارش سبلانه، به نقل از کیویمیز، جواد سید مدنی گفت: توسعه زیرساخت‌های ورزشی در شهرستان کوثر یکی از اولویت‌های شورای شهر و شهرداری گیوی است که طرح‌های خوبی از جمله ایجاد استخر چند منظوره در شهر گیوی با مشارکت بخش خصوصی و شهرداری شهر گیوی و با امکانات کامل سونا و جکوزی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه از آغاز عملیات اجرایی پروژه استخر چند منظوره شهر گیوی خبر داد و افزود: ایجاد استخر مورد نظر در محل حمام قدیمی شهر گیوی واقع در جنب پاساژ آرین در نظر گرفته شده است که عملیات تخریب این حمام در حال اجرا بوده و بلافاصله پس از تخریب این حمام عملیات اجرایی استخر چند منظوره در محل مذکور به همت بخش خصوص و سرمایه گذار بومی این منطقه آغاز می شود.

رئیس شورای شهر گیوی اضافه کرد: برای اتمام این پروژه ورزشی اعتبار بالغ بر 10 میلیارد ریال هزینه خواهد شد که در یک سال آینده به بهره برداری رسیده و در توسعه ورزش های شهرستانی نقش مهمی خواهد کرد.

سید مدنی تاکید کرد: از همه ظرفیت‌ها به منظور توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهر گیوی استفاده خواهیم کرد و امیدواریم شاهد توسعه بیش از پیش ورزش در شهرستان کوثر باشیم.

انتهای خبر/

 

اشتراک‌گذاری

  • توسعه زیرساخت‌ ورزشی گیوی یکی از الویت‌هاست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده به‌اضافه سه