- کد خبر: 13606
- بازدید: 405
- 1393/09/27 - 09:40:46
فرماندار مشگین شهر عنوان کرد
بی برنامگی شهرداری عمده مشکل مشگین شهر
فرماندار مشگین شهر در جلسه معارفه شهردار جدید بی برنامگی شهرداری مشگین شهر را عمده مشکل شهرداری و شهر عنوان کرد.
به گزارش سبلانه به نقل از مشکین رسا، ایمانعلی ایمانی ریاست شورای شهر مشگین شهر در جلسه معارفه شهرداری مشگین شهر با بیان اینکه در مدیریت شهری برنامه ها به درستی اجرا نشده است گفت: با توجه به ساختار شهرستان مشگین شهر برنامه های شهرستان و همچنین منابع انسانی به نحو مطلوب انجام نشده است لذا انتظار می رود هر شهرداری که برای این شهر انتخاب می شود باید مواردی همچون برجسته سازی مسئولیت ها، نهادینه کردن وظایف، توجه جدی به سهم مردم و اقتصاد شهری و همچنین نگاه جدی به بخش سرمایه گذاری بخش خصوصی و ... را مد نظر قرار دهد بنابراین شهرداری تنها با سرمایه فیزیکی قادر به انجام کاری نیست چرا که در این خصوص تاکنون نتوانسته ایم امید اجتماعی را به این شهر باور کنیم.
وی با بیان اینکه نباید این شهر را به سوی تنش راهنمایی کرد از شهردار جدید مشگین شهر خواستار وحدت و همدلی شد و بر توجه جدی به منابع انسانی که نیاز اصلی هر شهری است مورد تاکید قرار داد.
ابراهیم امامی فرماندار مشگین شهر در این جلسه با بیان اینکه بیش از 50 درصد جمعیت شهرستان در شهرها ساکن شده اند گفت: وضعیت اجتماعی مرکز شهرستان در مقایسه با دیگر مناطق از اولویت و اهمیت بیشتری برخوردار است لذا انتظار می رود شهرداران در این راستا عنایت ویژه ای داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه شهرداری ها به عنوان ویترینی از خدمات دولت هستند افزود: شهرداری و شورای های اسلامی شهرها می بایست با کارکرد های خود مشکلاتی که در سطح شهر وجود دارد با همکاری و همیاری مردم و مسئولان رفع نمایند چرا که نوک پیکان خدمات شهری شهرداری ها هستند که با حجم عظیمی از مسئولیت ها و وظایف با اقدام و عملکرد مناسب شاهد روند رو به رشد امورات شهری خواهیم بود.
امامی با بیان اینکه عمران و آبادانی شهر نیازمند مطالبه عمومی است گفت: مشکلات عمومی مردم باید هدفگذاری شده و طبق برنامه در جهت جلب رضایت مردم قدم برداشته شود.
وی تمایلات حزبی و گروهی را یکی از آسیب های جدی شهر دانست و خاطر نشان کرد: در کنار این آسیب ها موازی کاری هایی نیز در برخی مواقع به چشم می خورد که یکی از آفت های اصلی و اساسی شهرداری و شورای شهر محسوب می شود لذا انتظار می رود اعضای شورای شهر و شهرداری از این گونه افت ها دوری کرده و در جهت رفع مشکلات مردمی همت نمایند.
امامی یکی از مهمترین مشکلات عقب ماندگی مشگین شهر را عدم ارائه برنامه مشخص برای مدیریت شهری عنوان کرد و گفت: متاسفانه تاکنون برنامه مشخصی برای مدیریت شهری در این شهر ارائه نشده و این امر موجب بی برنامه ریزی و عقب ماندگی شهر شده است.
انتهای پیام/
دیدگاهها