سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 14277
  • بازدید: 414
  • 1393/10/11 - 18:31:11

رئیس اداره ثبت‌احوال نمین خبر داد:

ثبت 100 درصدی ولادت‌های نمین در مهلت قانونی

رئیس اداره ثبت‌احوال شهرستان نمین گفت: ولادت‌های شهرستان نمین در مهلت قانون 15 روزه به‌صورت 100 درصدی ثبت‌شده‌اند.

به گزارش سبلانه به نقل از شکوه فرهنگ، جلیل شکرگزار رئیس اداره ثبت احوال شهرستان نمین در گفتگو با خبرنگار شکوه فرهنگ با اشاره به عملکرد 9 ماهه این اداره بیان کرد: در این مدت یک هزار و 731 مورد شناسنامه در سطح شهرستان نمین صادر شده است.

وی تصریح کرد: یک هزار و 236 شناسنامه و 151 مورد شناسنامه المثنی بالای 15 سال در شهرستان نمین صادر شده است.  

این مسئول افزود: از این تعداد 334 مورد مربوط به شناسنامه و 10 مورد مربوط به شناسنامه المثنی زیر پانزده سال است.

شکرگزار با بیان اینکه در 9 ماهه اول سال 305 سند سجلی تنظیم شده است اظهار کرد: با توجه به اینکه اکثریت زایمان‌ها در مرکز استان انجام می شود این تعداد آمار تنها نزدیک به 30 درصد ولادت‌های شهرستان نمین بوده و مابقی در اردبیل تنظیم می‌شود.

وی با اشاره به  اینکه تمامی ولادت‌های شهرستان نمین در مهلت قانونی 15 روزه به‌صورت 100 درصدی ثبت شده است افزود: اگر شهروندان برای ثبت ولادت‌ها در مهلت قانونی 15 روزه و برای  فوت‌ها در بازه زمانی 10 روزه مراجعه نکنند مشمول جریمه قانونی خواهند شد.

رئیس اداره ثبت احوال نمین گفت: امسال 283 سند ثبت فوت و 458 برگ فوت در شهرستان نمین تنظیم و صادر شده است.

وی در ادامه سخنان خود از راه‌اندازی دومین ایستگاه صدور کارت ملی هوشمند در مرکز شهرستان نمین خبر داد و افزود: در 9 ماهه اول سال یک هزار و 234 مورد کارت ملی هوشمند صادر شده است.

وی گفت: یک مورد پیشخوان خدمات ثبت‌احوال در آبی بیگلو راه‌اندازی شده و در آینده نزدیک نیز در عنبران و حور نیز راه‌اندازی خواهد شد.

وی در ادامه گفت: امسال 608 مورد ازدواج و 60مورد طلاق در سطح شهرستان نمین به ثبت شده است.

انتهای پیام/*

 

اشتراک‌گذاری

  • ثبت 100 درصدی ولادت‌های نمین در مهلت قانونی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یک منهای هشت