سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 14724
  • بازدید: 1,383
  • 1393/11/05 - 10:15:15

واکنش داور استرالیایی به حمله کاربران ایرانی

پس از حمله تعدادی از کاربران اینترنتی به صفحه شخصی بنجامین ویلیامز- داور استرالیایی بازی ایران و عراق- او ابتدا سکوت کرد ولی با افزایش فشارها واکنش نشان داد.

به گزارش سبلانه به نقل ازراه دانا ویلیامز ابتدا از 992 درخواست دوستی که از طرف ایرانیان شده بود گفت. با افزایش فشارها او بازهم واکنش نشان داد و این بار از فحش های رکیکی که نثار خانواده اش شده بود ابراز انزجار کرد. ویلیامز نوشت: ظاهرا این پیام ها تمامی ندارد. باید راهکار دیگری در نظر بگیرم. شرم بر شما!

گفتنی است افراد زیادی از سراسر دنیا برای ویلیامز پیام همدردی گذاشته اند و خیلی از آن ها گفته اند چنین چیزی را در عمرشان ندیده اند.

یکی از کاربران هم به او پیشنهاد داده برای چند روز صفحه شخصی خود را غیر فعال کند.

همه این ها در حالی است که مطابق معمول چند روز بعد همه شرمنده از کرده خود شده و سیل عذرخواهی ها روانه صفحه شخصی این داور می شود. اگرچه داور اشتباهات زیادی داشت و حذف تیم ملی با تمام شایستگی هایش دردناک بود ولی انتظار می رود هموطنان مان کمی خویشتن‌دار باشند.

انتهای خبر/ع

اشتراک‌گذاری

  • واکنش داور استرالیایی به حمله کاربران ایرانی

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای پنج