- کد خبر: 17134
- بازدید: 2,257
- 1394/02/24 - 19:36:08
همزمان با شهادت امام موسی کاظم (ع)؛
پیکر دو شهید گمنام در شهر اصلاندوز آرام گرفت
پیکر پاک و مطهر دو شهید گمنام دوران دفاع مقدس همزمان با سالروز شهادت امام موسي كاظم (ع) بر دستان مردم شهید پرور پارس آباد و اصلاندوز تشییع و در مکان ابدی خود آرام گرفتند.
به گزارش خبرنگار به نقل از آران مغان، عصر امروز مصادف با سالروز شهادت امام موسي كاظم (ع) پیکر مطهر دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس با حضور گسترده مردم، خانواده های معظم شهدا، خانواده های شهدای مفقود الاثر، مسئولان، روحانیون، نیروهای نظامي و انتظامي، سپاه و بسیج، دانشجویان و مسئولان شهرستان پارس آباد و اصلاندوز تشییع و در يادمان شهداي شهر اصلاندوز به خاک سپرده شد.
استقبال باشكوه و عزاداری مردم در مسير انتقال پيكر این شهدا، نواخته شدن سرود جمهوری ایران اسلامی، حضور نیروهای نظامی و انتظامی، سر دادن شعارهای انقلابی، ابراز علاقه جوانان به شهیدان، گلاب ریزان مادران شهید و همه و همه حکایت از تدوام عشق و دلدادگی به ایران اسلامی، ولایت فقیه و خط سرخ شهادت دارد.
امروز هر کس که این شور و عشق به شهیدان را در اصلاندوز نظاره گر بود، قلبش مالامال از عشق به این غیورمردان شد و قطرات اشک حتی برای لحظه ای در چشمانش موج زد.
در این مراسم جلوه های نابی از عشق و دلدادگی مردم همیشه در صحنه پارس آباد و اصلاندوز مشاهده می شد؛ امروز همه آمده بودند تا دلهای بی تاب و خسته خود را به ضریح عشق گمنامان کوی دوست گره زده و کبوتر دل خود را در بارگاه عشق و محبت گمنامانی از جنس آب و آئینه به پرواز درآورند به امید آنکه آرامشی از جنس سعادت دنیا و آخرت را در کوله بار خود توشه کنند.
امروز پیکر پاک اين شهیدان بر دستان مردان و زنانی تشییع شد که آمده بودند تا بگویند اگر چه مادر و پدر شما اینجا نیستند اما ما آمده ایم تا بر تن شما اشک بریزیم و بر مظلومیت حسینی وار شما بگرییم؛ آمده بودند تا با بگویند که پیرو راه بلندتان هستیم و تا زنده ایم از انقلاب و اسلام دفاع خواهیم نمود.
در نهایت پیکر این دو شهید پس از تشییع بر روی دستان مردم این خطه در محل يادمان شهداي گمنام تدفین و به خاك سپرده شد.
این دو شهید گمنام، یکی در سن 18 سالگی و دیگری در سن 24 سالگی در تک دشمن در منطقه مجنون به شهادت رسیدند و پیکر پاکشان از این پس در يادمان شهداي شهر اصلاندوز میعادگاه عاشقان خواهد بود.
انتهای پیام/
دیدگاهها