- کد خبر: 17506
- بازدید: 575
- 1394/03/06 - 11:51:39
همایش "زمین پاک شعار نیست" در نیر
همایش زمین پاک شعار نیست در محل دپوی شهرستان نیر برگزارشد.
به گزارش خبرنگار به نقل از چشمه لر ،در ابتدای این برنامه صادق پناهی روزنامهنگار و فعال محیط زیست از فرمانداری نیر و دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اردبیل برای برگزاری این برنامه با مشارکت تشکل های مردم نهاد و از کمال الدین پیرموذن نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی و عضو هیئت رئیسه فراکسیون محیط زیست مجلس برای هماهنگی صدور بیانیه این فراکسیون برای قرائت در برنامه محل دپوی شهرستان نیر تشکر کرد.
وی با یادآوری بحران آب در دشت اردبیل تاکید کرد: چند سال پیش وقتی از نشست زمین در آبی بیگلو صحبت می کردیم کسی این حرفها را جدی نمی گرفت در حالی که حالا همه می دانند که ما در آینده با معضل نبود آب در کشور مواجه خواهیم بود و از حالا باید برای آن فکری بکنیم.
پناهی همچنین با انتقاد از تولید 100 گرم زباله بیشتر در استان اردبیل نسبت به میانگین کشوری از آغاز طرح کاهش صد گرمی زباله در استان اردبیل از روز 15 خرداد به مناسبت روز جهانی محیط زیست در استان اردبیل با هماهنگی مجموعه های دولتی مرتبط خبر داد.
دیدگاهها