- کد خبر: 17585
- بازدید: 1,856
- 1394/03/09 - 08:53:43
گردو غبار میهمان ناخوانده ییلاق ایران زمین
گرد و غبار این بار وارد ییلاق ایران زمین شد تا برای ساعاتی آسمان این منطقه میزبان این میهمان ناخوانده باشد.
به گزارش خبرنگار ، روز جمعه بود که میهمانی ناخوانده هوای مطبوع اردبیل را تحت تاثیر قرار داد تا این بار گرد و غباردر ییلاق ایران زمین برای مدتی اتراق کند.
هر چند به اعتقاد کارشناسان هواشناسی اردبیل غلظت گرد و غبار حاکم بر مرکز استان اردبیل بالا نیست اما مردم امیدوارند که این میهمان ناخوانده هرچه زودتر از اردبیل رخت بربندد.
به گفته دولتیمهر مدیر کل هواشناسی استان اردبیل، گرد و غبار حاکم بر این استان از منطقه غرب وارد شهرهای اردبیل و همجوار شده و با گرد و غبار محلی تشدید شده است که این وضعیت به تدریج و طی امروز از منطقه خارج میشود تا مثل همیشه شاهد هوای سالم و پاک در استان اردبیل باشیم.
طبق اعلام هواشناسی استان اردبیل، آسمان این استان از فردا تا روز پنجشنبه هفته آینده صاف تا قسمتی ابری در برخی از مناطق در بعدازظهر با افزایش ابر و وزش باد همراه خواهد بود.
انتهای پیام/
دیدگاهها