سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 18922
  • بازدید: 1,498
  • 1394/04/16 - 12:05:37

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در گفتگو با سبلانه؛

توضیحات وزیر علوم قانع کننده‌ نباشد، طرح استیضاح را پیگیری می‌کنیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: ماجرای بورسیه ها وجهه علمی کشور را زیر سوال برده و برای جلوگیری از تکرار چنین موضوعی باید در این مورد دقیق و شفاف عمل کرد.

 میر قسمت موسوی اصل، در گفتگو با خبرنگار ، در خصوص دغدغه اخیر رهبری در مورد موضوع بورسیه ها، گفت: برخی برخوردها در موضوع بورسیه سیاسی بوده که این امر موجب اجحاف حق برخی شده است.

وی گفت: موضوع بورسیه و تخلف های رخ داده در این خصوص هم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و هم در کمیسیون اصل نود مجلس در حال بررسی است و  بعد از آغاز به کار مجلس پس از تعطیلات تابستان،  وزیر علوم برای پاره ای توضیحات در مورد بورسیه ها به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس می آید.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: اینکه موضوع بورسیه ها منجر به سوال یا استیضاح وزیر علوم بشود به توضیحات وزیر در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بستگی دارد، اما به طور یقین باید این موضوع بررسی و به طور شفاف و دقیق به مردم گفته شود.

وی گفت: ماجرای بورسیه ها وجهه علمی کشور را زیر سوال برده و برای جلوگیری از تکرار چنین موضوعی باید در این مورد دقیق و شفاف عمل کرد.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • توضیحات وزیر علوم قانع کننده‌ نباشد، طرح استیضاح را پیگیری می‌کنیم

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهار منهای یک