- کد خبر: 19485
- بازدید: 1,284
- 1394/04/31 - 12:07:03
ایثار دیگری که به نام خبرنگار ثبت شد
خبرنگار اردبیلی 670 میلیون تومان پول گمشده را به صاحبش بازگرداند
خبرنگار و تصویربردار باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد تقیزاده با پیدا کردن پول نقد و کارت بانکی به ارزش 670 میلیون تومان و بازگرداندن آن به صاحبش دل وی را شاد کرد.
به گزارش خبرنگار به نقل از خبرگزاری فارس، فرهاد تقیزاده صبح امروز در سالن برگزاری اجلاس سراسری نظام مهندسی کشور پنج کارت بانکی همراه با رمزها و مبلغی پول نقد را که در مجموع 670 میلیون تومان بود به صاحبش که یک مهندس غیربومی در اردبیل بود با حفظ امانتداری بازگرداند.
این خبرنگار و تصویربردار باشگاه خبرنگاران هدف از این کار خود را نیت و قصد قربت الهی توصیف کرد و گفت: بنده از اینکه این مبلغ را به صاحبش بازگرداندم آسوده خاطر هستم و وجدانم نیز راحت است.
فرهاد تقیزاده که خود از دستاندرکاران برگزاری اجلاس سراسری نظام مهندسی است، اعلام کرد که به دنبال یافتن این پنج کارت بانکی که در سالن برگزاری افتاده بود به همراه سه فقره چک بانکی که به صاحبش برگردانده، بسیار خشنود است.
خبرنگار فداکار و ایثارگر اعلام کرد، انجام این مأموریت وظیفه هر فرد معتقدی است تا به هموطن خود کمک کند تا رضای الهی از این کارها فراهم آید.
انتهای پیام/
دیدگاهها