سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 23349
  • بازدید: 1,499
  • 1394/09/14 - 12:43:27

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل خبر داد:

50 شرکت دانش بنیان اردبیل در آستانه اخذ مجوز

رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل از ثبت 50 شرکت دانش بنیان اردبیل در سامانه ثبت نام خبرداد و گفت: تا کنون تعداد 9 شرکت دانش بنیان موفق به دریافت گواهینامه شدند.

به گزارشبه نقل از ابصارنیوز، عبدالقیوم قلی‌پور رئیس پارک علم و فناوری استان اردبیل با اشاره به اینکه توسعه شرکت‌های دانش بنیان برای پویایی اقتصاد منطقه از اولویت‌های مهم پارک علم و فناوری است، گفت: درصدد هستیم با همکاری اتاق بازرگانی استان راهکارهای ایجاد اشتغال برای داشتن اقتصادی پررونق در منطقه را فراهم کنیم.

قلی‌پور افزود: در حال حاضر 137 ایده برتر استان اردبیل در سامانه ایده‌های برتر کشور به ثبت رسیده که در این زمینه استان اردبیل بعد از استان‌های تهران، اصفهان، یزد، خراسان و آذربایجان شرقی رتبه ششم را به خود اختصاص داده که نشان از موفقیت استان اردبیل در ثبت ایده‌های برتر است.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • 50 شرکت دانش بنیان اردبیل در آستانه اخذ مجوز

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده به‌اضافه یک