سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 25577
  • بازدید: 1,792
  • 1394/11/14 - 14:02:18

ترمیم چاله‌های خیابان با ماسه! +عکس

کیفیت نداشتن آسفالت در خیابان‌های شهر پارس آباد، این روزها نه تنها صدای شهروندان و رانندگان را درآورده بلکه شهرداری رو مجاب کرده تا با پر کردن چاله ها سطح شهر با ماسه، حسابی از خجالت آن ها در بیاد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از آران مغان، شهر پارس آباد با داشتن جمعیت بیش از 60 هزار نفری مشکلات زیادی را به خود دیده که یکی از این موارد وجود دست‌اندازهای بسیار در خیابان‌های آن است که بدجوری داد شهروندان و رانندگان این شهر را درآورده، به طوری که در این شهر حتی یک خیابان بدون دست‌انداز و چاله وجود ندارد.

با این وجود یکی از اهم وظایف شهرداری ها آسفالت خیابانها و راههای دسترسی سطح شهر می باشد که بنا به خاصیت و نوع کار، این امر مستلزم اجرای صحیح و اصولی، نظارت درست و به هنگام و بعد از آن مراقبت و باز سازی است که در صورت اجرای صحیح و اصولی موارد فوق علاوه بر صرفه جویی در هزینه از اتلاف وقت آن ارگان محترم در این مورد جلوگیری می کند.

با توجه به اینکه در سطح شهر نه چندان بزرگ ما شهرداری در حال ترمیم و بازسازی سطح خیابان و کوچه ها می باشد فلذا مواردی از عدم رعایت و اجرای اصولی آن به چشم می خورد که برای یک شهروند دارای تحصیلات مرتبط به فعالیتهای عمرانی بسی جای سوال و بحث دارد، که با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی آسان به تجربیات و علوم مهندسی، دیگر چرا سراغ پر کردن چاله با ماسه می رویم!

 

پارس آباد - خیابان دانشگاه؛ ریختن ماسه بادی به جای آسفالت/ تصاویر از شهروند خبرنگار

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • ترمیم چاله‌های خیابان با ماسه! +عکس

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای نه