سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 26456
  • بازدید: 1,916
  • 1394/12/06 - 12:38:19

بیانیه بسیج دانشجویی اردبیل در آستانه انتخابات

حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي راي، گامي موثّر در ارتقاءجايگاه بين المللي و استحکام داخلی ميهن عزيزمان است ونشان از بلوغ سياسي، نشاط اجتماعي واهمّيت دادن به سرنوشت خود توسط ملّت هميشه در صحنه ايران است.

به گزارش به نقل از  ابصارنیوز، بسیج دانشجویی دانشگاه های اردبیل در آستانه انتخابات دهمين دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمين دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری،با صدور بیانیه ای ضمن دعوت آحاد مردم به حضور پرشور در انتخابات اعلام داشت: حضور گسترده مردم در پاي صندوق هاي راي، گامي موثّر در ارتقاءجايگاه بين المللي و استحکام داخلی ميهن عزيزمان است ونشان از بلوغ سياسي، نشاط اجتماعي واهمّيت دادن به سرنوشت خود توسط ملّت هميشه در صحنه ايران است.

در قسمتی از این بیانیه آمده است: دشمنان خارجي و ايادي داخلي شان که در سال های گذشته بر طبل تحریم انتخابات ایران می کوبیدند به دلیل امیدواری که به منظور نفوذ و یافتن جای پایی در مراکز تصمیم گیر و تصمیم ساز ایران اسلامی برای آنها در سال های اخیر پدیدار شده، با تغییر رویکرد خود در این انتخابات، همه جانبه تبلیغ به حضور مردم در پای صندوق های رای می نمایند و کار به جایی رسیده که بی بی سی رسانه استعمارگر پیر و خبیث انگلیس که کارنامه سیاه این دولت استعماری و متجاوز  نسبت به مردم ایران  کاملاً روشن و در سینه تاریخ محفوظ است در دخالتی آشکار و مغایر با عرف بین المللی در امورات داخلی ایران، مبادرت به ارائه  لیست می نماید و یا از لیست برخی اشخاص و جریانات اعلام حمایت علنی می کند. به راستی چه اتفاقی افتاده که دشمن امیدوار شده و چه همخوانی و تغییری در رفتار و گفتار برخی شخصیت ها و جریانات داخلی هست که دشمن قسم خورده این ملّت آنان را شایسته حمایت خود دانسته است.

این بیانیه می افزاید: امروز استدلال و نتیجه اتاق های فکر دشمن این است که توطئه های نظامی، امنیتی، تحریم ها و فشارها نتوانسته نظام اسلامی را از پای در آورده و یا حداقل متوقف کند بنابراین به خیال خام خود تنها راه مقابله با نظام اسلامی را  تغییر غیر علنی و  مخملین از طریق انتخابات برای انتخاب نمایندگانی غربگرا و یا لااقل ضعیف و منفعل، با شاخصه های کم انقلابی گری برای مجلسین شورای اسلامی و خبرگان رهبری دانسته اند، غافل از اینکه در تشخیص مردم فهیم و انقلابی ايران اسلامي مثل هميشه  اشتباه کرده اند و مردم ایران بار دیگر نشان خواهند داد كه اين تحرکات شوم و تبليغات سوء و امید های واهی دشمنان بي تاثير بوده و به یاری خداوند متعال نتیجه انتخابات علاوه بر حضور حماسی و کم نظیر مردم در تعیین سرنوشت خویش، مطلوب دشمنان قسم خورده ملّت بزرگ ایران نخواهد بود. بدون شك انتخابات پيش رو برگ زرين ديگري  از عظمت ملّت ايران و موجب سر افكندگي دشمنان و مغرضان اين مرز وبوم خواهد شد.

بسیج دانشجویی دانشگاه هاي استان اردبيل در پایان بیانیه خود، حضور گسترده در پاي صندوق هاي راي و لبيك به نداي رهبر فرزانه انقلاب، شركت در انتخابات را «وظيفه شرعي و ديني خود» دانسته و از تمامي اقشار مختلف مردم شريف دعوت دعوت کرد با حضور پرشور خويش در پاي صندوق هاي راي ، نمایندگانی اصلح را روانه مجلس کنند.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • بیانیه بسیج دانشجویی اردبیل در آستانه انتخابات

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
یازده به‌اضافه ده