- کد خبر: 26672
- بازدید: 2,164
- 1394/12/14 - 21:40:39
با حضور امام جمعه و استاندار اردبیل؛
دو مسجد تازه تاسیس در اصلاندوز افتتاح شد+تصاویر
مسجد تازه تاسیس حضرت امام حسین(ع) و حضرت ابوالفضل(ع) با دستان امام جمعه و استاندار اردبیل افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از ارس تبار،همزمان با سفر آیت الله سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و مجید خدابخش استاندار اردبیل عصر امروز دو مسجد تازه تاسیس در اصلاندوز افتتاح شد.
مسجد امام حسین (ع)در زمینی به مساحت 880 مترمربع و با زیر بنای 680 مترمربع که در سال 1390 رسما آغاز شده بود با اعتبار بیش از سه میلیارد ریال به اتمام رسید و امروز با دستان امام جمعه اردبیل افتتاح شد.
همچنین مسجد حضرت ابوالفضل (ع) شهر اصلاندوز در زمینی به مساحت یک هزار مترمربع بازیربنای 600 متری در کوچه شهریار و جنب خیابان جمهوری اسلامی احداث شده است.
برای احداث این مسجد بیش از دو میلیارد و 500 میلیون ریال از محل کمک اهالی و خیرین هزینه شده است که امروز با دستان استاندار اردبیل به بهره برداری رسید.
به گزارش ارس تبار،در این آیین امام جمعه و فرماندار شهرستان پارس آباد،امام جمعه اصلاندوز،بخشدار و جمعی از مسئولان بخش اصلاندوز،روحانیون و فرماندهان نظامی و انتظامی نیز حضور داشتند.
شهر اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و هم مرز کشور جمهوری آذربایجان است.











انتهای پیام/
دیدگاهها