سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 27315
  • بازدید: 1,353
  • 1395/01/10 - 10:33:25

مرد پارس‌آبادی به 5 بیمار جان دوباره بخشيد

خانواده مرحوم یوسف کریمی با اهدای اعضای بدن فرزند خود، به 5 بیمار نیازمند پیوند عضو زندگی بخشید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از آران مغان، اعضای بدن مرحوم یوسف کریمی از اهالی شهرستان پارس‌آباد بنا به وصیت خودش و رضایت خانواده او به بیماران نیازمند اهدا شد.

مرحوم يوسف كريمي در وصیت‌نامه خود اعلام کرده بود بعد که از مرگش اعضایش را اهدا کنند و امروز خانواده او با رضایت کامل پنج عضو سالم او را به پنج بیمار اهدا کردند تا با عمل پیوند این بیماران جان تازه‌ای پیدا کرده و از مرگ حتمی نجات پیدا کنند.

صادق زاده رئيس شبكه بهداشت درمان شهرستان پارس آباد در اين باره گفت: اعضای اصلی بدن يوسف كريمي مرد 55 ساله اهل پارس آباد که پیش از مرگ آمادگی خود را برای اهدای عضو اعلام کرده بود، با رضايت خانواده او به بیماران نيازمند پيوند اعضا زندگي تازه بخشيد.

وي افزود: كساني كه مي خواهند در پيوند اعضاي بدن خود پيش قدم باشند با مراجعه به شبكه بهداشت و درمان پارس آباد مي توانند با پر كردن فرم مربوط به آن در اين امر خداپسندانه سهيم باشند.

گفتني است، تاكنون ۵۸ مورد اهدای عضو در استان اردبیل به ثبت رسیده که سهم پارس‌آباد از اهدای اعضا پنج مورد بوده است.

انتهای پیام/

 

 

 

اشتراک‌گذاری

  • مرد پارس‌آبادی به 5 بیمار جان دوباره بخشيد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
پنج منهای چهار