سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 27410
  • بازدید: 1,337
  • 1395/01/14 - 11:15:52

در دیدار با خانواده شهیدان "سلیم زاده و بنی هاشم" عنوان شد؛

حرم حضرت زینب (س) در امنیت است

یکی رزمنده مدافع حرم حضرت زینب (س) در دیدار با خانواده معظم شهداء،در مشگین شهر گفت: به همت رزمندگان اسلام دشمن تا 5 کیلومتری حرم عقب رانده شده است و امروز حرم در امنیت کامل قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از مشکین‌رسا، صبح امروز جمعی از فرماندهان دفاع مقدس و رزمندگان مدافعان حرم با حضور در منزل خانواده سرداران شهید حمزه سلیم زاده و میر محمود بنی هاشم دیدار کردند.

 

در این دیدار یکی از همرزمان این شهداء و رزمنده مدافع حرم ضمن بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و رشادت‌های شهیدان گفت: امروز به برکت و در سایه خون شهدای دفاع مقدس توانستیم در مقابل دشمنان اسلام مقاومت کنیم.

 

وی خطاب به خانواده های معظم شهداء گفت: استکبار جهانی در تلاش بود تا حرم حضرت زینب (س) را از سوریه ریشه کن کند و در این راستا دشمن توانسته بود تا به 200 متری حرم پیش روی کند اما امروز رزمندگان اسلام توانسته اند دشمنان را تا 5 کیلومتری حرم حضرت زینب (س) عقب رانده اند و اکنون هر گونه تهدید و حمله به حرم خنثی شده است و زائران حرم به راحتی می‌توانند با حضور در حرم مطهر حضرت زینب (س) به زیارت بپردازند.

 

وی خاطر نشان کرد: دفاع و حفظ حرم حضرت زینب (س) تنها به برکت خون شهدای مدافع حرم و شهامت شیعیان اسلام از نقاط مختلف دنیا محقق شد. امروز این حرم در سلامت و امنیت کامل به سر می‌برد.

 

این رزمنده تصریح کرد: تا زمانی که شیعیان نفس می‌کشند اجازه نخواهند داد دشمن به حریم اهل بیت (ع) تجاوز کنند و این امر تنها به برکت خون شهداء و فرماندهی، فرماندهانی همچون سلیم زاده و بنی هاشم که درس شجاعت و ایثار داده اند محقق شده است.

 

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • حرم حضرت زینب (س) در امنیت است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست منهای دو