سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 27526
  • بازدید: 600
  • 1395/01/17 - 08:45:23

رئیس میراث فرهنگی سرعین خبر داد؛

کاهش 30 درصدی ورود مسافران نوروزی به سرعین

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سرعین، از کاهش 30 درصدی ورود مسافران نوروزی به این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از چشمه لر، رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرعین گفت: تعداد اقامت کنندگان از تاریخ 27 اسفند ماه 94 تا 13 فروردین 95  مجموعا 66 هزار و 535 نفر در هتل ها ،هتل اپارتمان ها، میهمانپذیرها، خانه مسافرها، مدارس و میهمانسراهای دولتی بوده است.

 

صادق حسینی افزود: با توجه به كاهش دماي هوا در نوروز امسال تعداد مسافران نسبت به سال گذشته 30 درصد كاهش داشته است .

 

وی تعداد تشویق مراکز اقامتی را  5 مورد برشمرد و افزود:تعداد 26 فقره تذکر به مراکز اقامتی و یک فقره به مرکز پذیرایی و همچنین  3 فقره تذکر کتبی به مراکز اقامتی در طول تعطیلات نوروز داده شده است.

 

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سرعین گفت:تعداد 3 باب میهمانپذیر  به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی و نداشتن پروانه بهره برداری و عدم نصب نرخ پلمپ شدند.

 

وی تعداد شکایات واصله از مراکز اقامتی را 19 فقره برشمرد و تأکید کرد: مجموع بازدیدهای نظارتی از مراکز اقامتی پذیرایی خانه مسافرها 292 مورد به صورت دستگاهی و مشترک بوده و تعداد بازدید کارشناسان اداره از مراکز تاریخی طبیعی و تفریحی شهرستان 3546 مورد است.

 

وی  تأکید کرد: اغلب مسافران ورودی از آبگرم‌های معدنی استفاده کرده‌اند و در واقع استفاده از آب گرم ها با استقبال قابل‌توجه مواجه است.

 انتهای پیام/

 

 

 

اشتراک‌گذاری

  • کاهش 30 درصدی ورود مسافران نوروزی به سرعین

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای هشت