سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 28892
  • بازدید: 152
  • 1395/02/30 - 14:16:19

فرماندار نیر تاکید کرد:

ضرورت صیانت از آثار باستانی و میراث فرهنگی نیر

فرماندار نیر گفت: با اشاره به افزایش حفاری‌ ها در این شهرستان گفت: انتظار می‌ رود اداره کل میراث فرهنگی استان نسبت جلوگیری از این حرکت ‌ها و سوء استفاده‌ ها اقدام کند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از نیریمیز، مهدی احمدی در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به افزایش حفاری‌ ها در مناطق برخوردار از میراث فرهنگی و اشیای باستانی این شهرستان گفت: انتظار می‌ رود اداره کل میراث فرهنگی استان در این زمینه نسبت به افزایش گشت های شبانه و استقرار امکانات کافی برای جلوگیری از این حرکت ‌ها و سوء استفاده‌ ها اقدام کند.

 

وی افزود: شهرستان نیر دارای ظرفیت‌ های زیادی در حوزه میراث فرهنگی است و دفتر نمایندگی این اداره کل در نیر با افزایش امکانات٬ اختیارات و نیروی انسانی می‌ تواند به اداره تبدیل شود.

 

وی بیان اینکه میراث‌ فرهنگی از زیرساخت ‌های تاثیرگذار در جامعه است که موجب رونق اقتصادی و اشتغال ‌زایی نیز می‌شود افزود: فرصت جذب گردشگر و ورود ارز به کشور از دیگر ویژگی ‌های وجود میراث ‌فرهنگی است.

 

احمدی حفاظت از آثار تاریخی و فرهنگی را وظیفه ای همگانی دانست و بیان کرد: همه وظیفه داریم آثار فرهنگی اعم از ملموس و مادی همچون تپه ها و اشیای تاریخی و آثار معنوی از جمله گویش ها و زبان های مختلف را حافظ و نگهبان باشیم.

 

فرماندار نیر گفت: این شهرستان به لحاظ قرار گرفتن در محل تلاقی دو استان کشور باید به لحاظ توسعه صنعت گردشگری مورد توجه خاصی قرار بگیرد.

 

احمدی نقش رسانه ها، نخبگان و علاقمندان به حوزه میراث فرهنگی را در هدایت و حمایت افکار عمومی موثر خواند و از مردم به عنوان بهترین حافظان آثار تاریخی و فرهنگی نام برد.

 

 

 فرماندار نیر گفت: با همکاری نیروی انتظامی، دستگاه قضایی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل 50 قطعه اشیای تاریخی کشف‌ شده از قاچاقچیان به صورت امانی به موزه نیر انتقال داده می‌ شود.

 

وی افزود:  این اشیای تاریخی که مربوط به دوره های تاریخی پیش از تاریخ، تاریخ و دوره اسلامی است برای خارج کردن موزه‌ شهرستان نیر از یکنواختی با هماهنگی های انجام شده با موزه استان در موزه نیر به نمایش گذاشته می شود.

 

احمدی اظهار کرد: در موزه نیر 121 قطعه اشیای تاریخی در معرض دید عموم قرار دارد و اشیای کشف شده نیز پس از شناسنامه شدن در این موزه نگهداری خواهد شد.

 

انتهای پیام/

 

 

اشتراک‌گذاری

  • ضرورت صیانت از آثار باستانی و میراث فرهنگی نیر

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سه منهای ده