- کد خبر: 29285
- بازدید: 1,948
- 1395/03/21 - 15:25:34
امام جمعه عنبران خواستار افزایش سهمیه آرد شد
امام جمعه اهل تسنن شهر مرزی عنبران خواستار افزایش سهمیه آرد نان این شهر از سوی مسئولان شهرستان شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از شکوه فرهنگ، حجت الاسلام سید یاور مرادی در خطبه های نمازجمعه شهر عنبران اظهار کرد: مسئولان شهرستان نمین با افزایش سهمیه آرد این شهر تدیبری برای پخت نان در بعد ازظهرها کنند.
امام جمعه عنبران گفت: پخت نان در عنبران تنها در شیفت صبح بوده و برای استفاده شهروندان و روزه داران از نان تازه باید در شیفت بعدازظهر نیز نانوایی ها نسبت به پخت نان اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تبریک حلول ماه رمضان به عموم مسلمانان و نمازگزان افزود: ماه رمضان، ماه غفران، احسان و برکت بوده و مومنین باید از این فرصت برای نزول رحمت الهی نهایت استفاده را بکنند.
خطیب جمعه عنبران همچنین فرا رسیدن وفات حضرت خدیجه (س) را گرامیداشته و وی را مادر تمام مومنان و مسلمانان عنوان کرد و افزود: باید سیره زندگی چنین شخصیت های بزرگ اسلام به نسل آینده انتقال یابد.
انتهای پیام/
دیدگاهها