سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 31004
  • بازدید: 1,964
  • 1395/05/03 - 10:53:12

با اعتبار 100 میلیون تومان؛

عملیات طرح هادی روستای بران اصلاندوز پایان یافت

رییس بنیاد مسکن شهرستان پارس آباد از پایان عملیات طرح هادی روستای بران علیای اصلاندوز با اعتبار بالغ بر یکصد میلیون تومان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی موسی کامکار امروز در گفت و گو با خبرنگار ارس تبار از اتمام عملیات جدول گذاری و سنگ فرش روستای بران علیای اصلاندوز با اعتباری بالغ بر یکصد میلیون تومان از اعتبارات استانی سال94 خبر داد و گفت:بازنگری روستای بران در اولویت هست که نقشه برداریش به اتمام رسیده است.

وی افزود:تعداد روستاهای بخش اصلاندوز 128 روستا و قشلاق است که برای روستاهای بالای 20 خانوار تهیه طرح هادی انجام یافته اما اجرای طرح هادی مستلزم تهیه طرح است.

رییس بنیاد مسکن شهرستان پارس آباد با اشاره به ایجاد طرح های هادی در روستاهای اصلاندوز گفت:تاکنون در روستاهای کورلار،بران علیا،بران سفلی،ایدر،قره قباق و گدایلو از اعتبارات استانی و حوادث انجام عملیات احداث پل با دهنه7 متری،دیوار حایل،جدول گذاری،سنگ فرش معابر و پیاده روسازی،زیرسازی و آسفالت انجام شده است.

کامکار خاطرنشان کرد:عملیات اجرایی سایر روستاها نیز از اعتبارات سال 95 به محض تصویب پروژه های پیشنهادی توسط فرماندار پارس آباد شروع خواهد شد.

وی از اعطا تسهیلات مقاوم سازی برای روستاها و شهرهای زیر 25 هزار نفر جمعیت و همچنین سند دار کردن روستاهای اسدکندی,پلنگلو و عیوضلو خبر داد و گفت: مبلغ وام مقاوم سازی 18 میلیون تومان و برای روستاهای مرزی 20 میلیون تومان با نرخ 5 درصد خواهد بود.

انتهای پیام/

 

اشتراک‌گذاری

  • عملیات طرح هادی روستای بران اصلاندوز پایان یافت

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه ده