سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 31474
  • بازدید: 1,477
  • 1395/05/18 - 10:04:16

رئیس کل دادگستری استان اردبیل:

رویکرد ما در تغییر مدیران استفاده از نیروهای بومی منطقه است

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: رویکرد ما در تغییر مدیران در دستگاه قضایی ارتقا مدیران و استفاده از ظرفیت های آنان و تزریق ایده های مثبت است و استفاده از نیروهای بومی منطقه در اولویت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از صبح مغان، در مراسم تودیع و معارفه رئیس دادگستری و دادستان شهرستان بیله سوار و رئیس دادگاه عمومی بخش جعفرآباد که جمعی از مدیران و مسئولان استانی و شهرستانی نیز حضور داشتند حجت الاسلام و المسلمین محمد علی قاصدی رئیس کل دادگستری استان اردبیل یکی از مهمترین رسالت دستگاه قضایی را ایجاد امنیت و بسط عدالت در جامعه دانست و افزود: هرچه در این راستا موفق تر عمل نمائیم یقیناً در جلب رضایتمندی عمومی توفیقات بیشتری حاصل خواهیم نمود.

وی گفت: رویکرد ما در تغییر مدیران در دستگاه قضایی ارتقا مدیران و استفاده از ظرفیت های آنان و تزریق ایده های مثبت است و استفاده از نیروهای بومی منطقه در اولویت است.

حجت الاسلام قاصدی با قدردانی از زحمات رئیس دادگستری پیشین شهرستان و همچنین دادستان شهرستان بیله سوار و رئیس دادگاه عمومی بخش جعفرآباد گفت : نظام اسلامی، برخواسته از خدمت صادقانه است و تداوم آن به دست خدمت صادقانه مسوولان خدوم و صبور سپرده شده است.

وی افزود: هزینه اصلی نظام اسلامی ایران را شهدا با تقدیم جان و خون و جوانی خود پرداختند و این شجره طیبه را به دست مسوولانی که حلقه اصلی پیوند ناگسستنی مردم و نظام هستند، سپردند

رئیس دادگستری استان در ادامه گفت: دادگستری مرجع اصلی رسیدگی به تظلم است و باید در این مسیر تنها با هدف رضای خدا و ستاندن حق مظلوم از ظالم قدم برداشت و استقلال قوه قضائیه و رسیدگی به تظلّمات و تعدّیات و پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمین را از مهمترین ویژگیها و وظایف این قوه دانست.

فرماندار بیله سوار نیز با قدردانی از زحمات و تلاش های رئیس دادگستری و دادستان شهرستان گفت: شهرستان بیله سوار همواره از خدمات ارزنده نیروهای مخلص و توانمند در حوزه های مختلف اجرایی وقضایی بهره مند بوده است.

وی با اشاره به اینکه شهرستان بیله سوار 110شهید و 280جانباز در راه دفاع از انقلاب و کشور اهداء کرده است گفت:تقدیم شهدا در پاسداری از میهن اسلامی در شهریور ماه 1320 همیشه از بیله سوار مرزداران غیور و وفادار ساخته تا جایی که شهرستان بیله سوار در زمان هشت سال دفاع مقدس مقام اول در زمینه پشتیبانی جبهه و مقام دوم در اعزام نیرو به جبهه در استان اردبیل را داشت.

حلیم با اشاره به اینکه اقدامات مناسبی در حوزه های مختلف با همکاری مجموعه دادگستری شهرستان صورت گرفته است گفت:ساماندهی مسافرین اتباع آذری و مقابله با بی نظمی ها،حراست از مراتع ملی و طبیعی بخصوص در حوزه جعفرآباد، مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز در روستاها و پیشگیری از وقوع جرم ورسیدگی به پرونده های قاچاق کالا و ارز و مواد مخدر تنها گوشه ای از تلاشهای این نهاد مقدس اسلامی است.

مختاری رئیس دادگستری شهرستان نیز گفت: بیشترین پرونده های قضایی مربوط به حوزه حقوقی و کیفری بوده است و نزاع، ضرب و جرح عمدی و اختلافات خانوادگی که بیشتر براساس اختلافات ملکی و ارث بوده است بیشترین آمار مراجعه کنندگان را به دادگستری تشکیل می دهد.

وی افزود: در سه سال گذشته دو جشن گلریزان برگزار شد که بالغ بر 900میلیون ریال از طریق خیرین شهرستان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد جمع آوری شد وبا این کار تعدادی از زندانیان آزاد و به آغوش خانواده بازگردانده شدند.

رئیس دادگستری شهرستان در ادامه پیشگیری از وقوع جرم را اولویت اساسی دانست و اظهار کرد: تحقق این مهم نیازمند عزمی همگانی بود و از ظرفیت های ادارات شهرستان در این زمینه حداکثر استفاده صورت گرفت.

حجت الاسلام حاتمی دادستان بیله سوار نیز با اشاره به اینکه اقدامات مناسبی در حوزه ساماندهی مسافرین آذری در شهرستان انجام شده است گفت:در دو سال اخیر با ساماندهی کمیته مسافرین آذری بسیاری از مشکلات و نارسایی های موجود در حوزه حمل و نقل اتباع آذری برطرف شده است تا جایی که امسال هیچ گونه پرونده ای به این حوزه در خصوص مشکلات اتباع آذری رجوع نشده است.

وی افزود:در سال گذشته 690پرونده حل اختلاف مورد بررسی قرار گرفته است که413 پرونده‌ در شورای حل اختلاف در شهرستان بیله سوار منجر به سازش شده است و امسال نیز از 119پرونده 48 مورد در شورای حل و اختلاف منجر به سازش شده است .

 

به گزارش پایگاه خبری صبح مغان، در این مراسم ضمن قدردانی از زحمات غلامرضا مختاری،حجت الاسلام سید شاکر موسوی به عنوان رئیس جدید دادگستری شهرستان معرفی شد.

همچنین با قدردانی از تلاشهای "حجت الله حاتمی دادستان سابق"صابر فرامرزنژاد به عنوان دادستان جدید شهرستان معرفی شد و حجت الله حاتمی نیز به عنوان دادستان شهرستان نمین انتخاب شد.

گفتنی است حجت الاسلام وحید مهدوی‌راد نیز به عنوان رئیس جدید دادگاه عمومی بخش جعفرآباد به جای  یاور خالق‌خواه، منصوب شد.

در پایان رئیس کل دادگستری استان اردبیل ضمن قدردانی از خدمات رحیم گلزاده دادستان سابق شهرستان پارس آباد، عبداله طباطبایی رئيس شعبه 101 جزايي دادگاه عمومي شهرستان بيله سوار را به عنوان دادستان شهرستان پارس آباد معرفی کرد.

انتهای پیام/

 

 

 

 

اشتراک‌گذاری

  • رویکرد ما در تغییر مدیران استفاده از نیروهای بومی منطقه است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شانزده به‌اضافه یک