- کد خبر: 31647
- بازدید: 249
- 1395/05/22 - 10:20:40
فراخوانی یک روزه گردان الزهرا (س) در گیوی + تصاویر
فرمانده حوزه خواهران سپاه ناحیه کوثر گفت: فراخوان گردان های الزهرا (س) شهرستان کوثر با حضور 90 بسیجی خواهر در محل پارک فدک شهر گیوی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی به نقل از کوثرخبر، علیزاده، فرمانده حوزه خواهران سپاه ناحیه کوثر در حاشیه فراخوان گردان الزهرا(س) شهرستان کوثر گفت: فراگیری و آموزش امداد و نجات، آمادگی جسمانی، باز و بست سلاح برای هر فرد و هر بسیجی لازم است که در این فراخوانی به این اصول مهم پرداخت شده است.
وی هدف از فراخوان گردان الزهرای شهرستان کوثر را حفظ انسجام و آمادگی بسیجیان عنوان کرد و گفت: لازم است بسیجیان خواهر نیز دوشادوش برادران بسیجی در عرصه های مختلف وارد عمل شوند.
علیزاده به برگزاری کلاس های آشنایی با سلاح، امداد و نجات و نیز راهپیمایی از محل پارک فدک به سمت باغات شهر گیوی در این فراخوان اشاره کرد.
وی در رابطه با برگزاری فراخوان گردان های الزهرا (س) گفت: گردان های الزهرا (س) در همه شرایط آماده دفاع از ولایت فقیه و وطن خود می باشد و در همه صحنه های انقلاب و اسلام حضور دارند.
گفتنی است این فراخوان به صورت متمرکز با حضور پایگاه های زینبیه، فاطمیه، سکینه و رقیه برگزار شد که در آن 90 خواهر بسیجی شرکت داشتند.




انتهای پیام/
دیدگاهها