سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 33285
  • بازدید: 892
  • 1400/01/25 - 07:34:46

فرمانده انتظامی استان اردبیل خبرداد:

کشف احتکار میلیاردی کالاهای اساسی در اردبیل

فرمانده انتظامی استان اردبیل از کشف 16 تن و 571 کیلوگرم انواع کالاهای اساسی احتکار شده در عملیات ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل خبر داد.

به گزارش سبلان ما ، سردار "هوشنگ حسینی" صبح امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز و پیشگیری و مقابله با پدیده شوم احتکار، ماموران پلیس امنیت اقتصادی اردبیل گزارش هایی مبنی بر احتکار کالاهای اساسی در یک انبار در محله امام سجاد(ع) شهر اردبیل دریافت کردند.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی پس از اطمینان از صحت گزارش های دریافتی و هماهنگی قضائی و با همراهی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل اعزام؛ که در بازرسی های به عمل آمده 16 تن و 571 کیلوگرم انواع برنج، حبوبات و خرما کشف شد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل با بیان اینکه کشفیات به دست آمده به صورت غیرقانونی دپو و احتکار شده بود؛ تصریح کرد: ارزش احتکار کشف شده بنا به اظهار نظر کارشناسان 4 میلیارد و 216 میلیون ریال برآورد شده است.

سردار حسینی با اشاره به دستگیری یک متهم و معرفی او به اداره تعزیرات حکومتی، تصریح کرد: با دستور مقام قضائی انبار پلمب شد.

 

انتهای پیام/آ

اشتراک‌گذاری

  • کشف احتکار میلیاردی کالاهای اساسی در اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه پنج