- کد خبر: 35743
- بازدید: 857
- 1400/07/30 - 03:57:40
رئیسی در بدو ورد به اردبیل:
برنامه میان مدت برای رونق کشاورزی و گردشگری اردبیل داریم
رئیس جمهور گفت: با استفاده از نظرات مدیران و کارشناسان و صاحب نظران برنامه میان مدت و کوتاه مدتی برای تحول و رونق وضعیت کشاورزی ،صنایع تولیدی و ظرفیت گردشگری داریم.
به گزارش سبلان ما ، در هشتمین سفر دولت سیزدهم، رئیسجمهور وارد استان اردبیل شد و هواپیمای حامل رئیسجمهور در فرودگاه پارسآباد نشست.
آیت الله ابراهیم رئیسی در بدو ورد به اردبیل اظهار داشت: اردبیل جایگاه ویژه ای در نقطه ایجاد اتحاد و انسجام دارد و نقش مهیمی در توسعه فرهنگ شیعی داشته و چهره های فرهیخته ای به جامعه اسلامی و بشریت کرده است.
وی افزود: از همین تریبون به جهت نبود شرایط جهت دیدار مردمی و عدم توفیق حضور در اجتماعات از مردم اردبیل عذرخواهی می کنم.
رئیس جمهور با بیان اینکه اردبیل قطب کشاورزی است، گفت: باتوجه آب و هوا و خاک مناسب استان اردبیل که می توان سه نوبت برداشت داشته باشیم باید به کشاورزی و صنایع تبدیلی این منطقه توجه شود.
وی تصریح کرد:با استفاده از نظرات مدیران و کارشناسان و صاحب نظران برنامه میان مدت و کوتاه مدتی برای تحول و رونق وضعیت کشاورزی ،صنایع تولیدی و ظرفیت گردشگری داریم.
انتهای پیام/م
دیدگاهها