سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404
  • کد خبر: 3668
  • بازدید: 1,636
  • 1391/08/25 - 10:35:40

سرانه بودجه‌ای شهرداری اردبیل 230 هزار تومان است

شهردار اردبیل گفت: سرانه بودجه‌ای شهرداری اردبیل برای هر شهروند 230 هزار تومان است در حالی که این رقم از میانگین کشوری بسیار پایین‌تر است.

به گزارش سبلانه، صدیف بدری در نشست اعضای شورای شهر اردبیل با حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شهرداری و شورای شهر در نیمه نخست امسال 55.5 میلیارد تومان کار عمرانی انجام دادند که این پروژه‌ها در شش مرحله و در مناسبت‌های مختلف به بهره‌برداری رسید.

این مسئول افزود: عمده این پروژه‌ها سال 91 آغاز شد و با تلاش مضاعف در نیمه نخست همین سال تکمیل شده که بارزترین آن آسفالت و بهسازی معابر بوده است.

جذب سرمایه‌‌گذاران، اردبیل را از بن‌بست نجات می‌دهد

بدری در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از تلاش حقیقت‌پور نماینده مردم اردبیل در مجلس در ترغیب سرمایه‌گذاران برای حضور در اردبیل، ابراز داشت: سرمایه‌گذار تیراژه قرار است طرح‌های توسعه‌ای خود را در زمینه‌های مختلف انجام دهد.

شهردار اردبیل ادامه داد: قرار است هفته آینده طرح مصوبی را در اختیار این سرمایه‌گذار قرار دهیم تا به سرعت عملیات اجرایی پروژه‌های سرمایه‌‌گذاری آغاز شود.

وی، فعال بودن ستاد سرمایه‌گذاری شهر اردبیل را در سرازیر شدن درآمدها و حل بسیاری از مشکلات موثر و مفید اعلام کرد و افزود: ما از نمایندگان مجلس انتظار داریم موانع پیش رو در این زمینه را برطرف کنند و در بودجه سال آینده به قانون جامع مالیاتی بر اساس توان استان‌ها و مستثنی کردن برخی از استان‌های کمتر توسعه یافته و شهرداری‌های آنها از پرداخت مالیت‌های سنگین توجه کنند.

بدری در ادامه بیان داشت: نمایندگان استان با ارتباط‌ گیری و تعامل بهتر از طریق وزارت کشور و شهرداری‌ها می‌توانند کمک‌های ملی و دولتی بسیاری را سرازیر استان کنند تا بتوانیم بخشی از نارسایی‌های کارمان را برطرف کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس ، شهردار اردبیل اعطای وام 2 میلیارد تومانی برای خرید ماشین‌آلات و پیگیری برخی مطالبات را از طریق نمایندگان خواستار شد و گفت: دولت در پرداخت تعهدات قانونی خود به شهرداری‌ها به ویژه 10 درصد فروش سوخت کار خاصی انجام نداده و یارانه بلیط را نیز تا کنون پرداخت نکرده است.

این مسئول در پایان اذعان نداشت: از نمایندگان مردم استان در مجلس انتظار داریم در جذب بودجه و اعتبارات به ویژه تملک و دارایی برای شهرداری‌ها یاریگر ما باشند چرا که در حال حاضر 70 درصد منابع درآمدی خودمان را از محل مساعدت همشهریان تامین می‌کنیم.

انتهای پیام/

اشتراک‌گذاری

  • سرانه بودجه‌ای شهرداری اردبیل 230 هزار تومان است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دو منهای سه