- کد خبر: 37079
- بازدید: 821
- 1400/11/02 - 15:59:40
مدیرکل دادگستری استان اردبیل؛
بقعه جهانی شیخ صفی صاحب سند تک برگی درسیستم حدنگار شد
مدیرکل دادگستری استان اردبیل گفت: در راستای اجرای قانون جامع حدنگار کشور، مجموعه جهانی بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی صاحب سند تک برگی درسیستم حدنگار شد.
به گزارش سبلان ما ، حجت الاسلام حسین کثیرلو مدیرکل دادگستری استان اردبیل عصر امروز در جمع خبرنگاران، گفت: بقعه جهانی شیخ صفی صاحب سند تک برگی درسیستم حدنگار شد
مدیرکل دادگستری استان با اشاره به تصویب قانون حدنگار «کاداکس» در سال ۱۳۹۳ و اجریی شدن آن از سال ۱۳۹۴، بیان داشت: طبق این قانون مردم و دولت مکلفاند اسناد عادی و دفترچهای خود را در ثبت
اسناد به سند تک برگ و الکترونیکی تبدیل کنند.
حجتالاسلام و المسلمین کثیرلو با تقدیر و تشکر از ادارات میراث فرهنگی، ثبت اسناد و املاک و دادستان مرکز استان که به صورت ویژه قانون حدنگار را پیگیری میکنند، خواستار اتمام تبدیل اسناد میراث فرهنگی به سند تک برگ تا انتهای سال کاری شد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان اردبیل نیز با اشاره به اینکه همت ویژهای برای تبدیل اسناد دفترچهای میراث فرهنگی به سند تک برگ در راستای اجرای قانون جامع حدنگار کشور انجام شده است، افزود: «تاکنون با پیگیری دادستان مرکز استان اردبیل و همکاری اداره کل ثبت اسناد و املاک برای تبدیل ۳۸۰ سند دفترچهای به سند تک برگ اقدام شده که تا به امروز ۲۳۰ مورد آن به سند تک برگ تبدیل شده است.»
فلاحی یادآور شد: دریافت سند رسمی و الکترونیکی برای بناهای تحت تملک میراث فرهنگی استان اتفاق مهمی است.
انتهای پیام/چ
دیدگاهها