سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 37287
  • بازدید: 656
  • 1400/11/17 - 04:19:57

همایش تجلیل از روحانیون مبارز و شهید شهرستان خلخال مطرح شد؛

مجاهدت علما در پیروزی انقلاب برای نسل نو رمزگشایی شود

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل گفت: روحانیون شهید و علمای مبارز سال‌ها در مقابل استکبار جهانی مقاومت کرده و حافظ هویت دینی و مذهبی کشور بودند.

به گزارش سبلان ما ،آیت‌الله سیدحسن عاملی عصر امروز در مراسم همایش تجلیل از روحانیون مبارز و شهید شهرستان خلخال اظهار کرد: روحانیون به عنوان چراغ راه ملت در ظلمت طاغوت درخشیدند و با فداکاری و جانفشانی، راه حق و حقیقت را برای  مردم روشن کردند.

وی افزود: تاریخ مبارزات علمای شهرستان خلخال و عالم فقید آیت‌الله هبه‌الله یکتایی سرشار از رشادت است و روحانیون شهید و علمای مبارز سال‌ها در مقابل استکبار جهانی مقاومت کرده و حافظ هویت دینی و مذهبی کشور بودند.

نماینده ولی فقیه در استان اردبیل تصریح کرد: دشمن به دنبال سلب هویت از کشور بود که با بصیرت روحانیون در سال‌های قبل از انقلاب مواجه شد و بعد از انقلاب نیز با بصیرت رهبران انقلاب، نقشه تمام دشمنان در خصوص انقلاب اسلامی برملا شد.

وی ادامه داد: از متولیان امور فرهنگی می‌خواهم در قالب برنامه‌های فرهنگی‌محور، چگونگی شکل‌گیری انقلاب و چرایی وقوع انقلاب اسلامی تهیه کنند تا این همه مجاهدت در راه این انقلاب که از سوی روحانیون انجام شده برای نسل نو بیان شود.

امام جمعه اردبیل بیان کرد: اصلی ترین هدف امام راحل، مقاومت در برابر فزون‌خواهی استکبار در دنیا بود و توانست مقابل آنان ایستادگی نماید.

 حجت‌الاسلام کریم اسدی در مراسم تجلیل از روحانیون مبارز و شهید شهرستان خلخال اظهار کرد: شهرستان خلخال ۱۱ شهید روحانی تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

امام جمعه خلخال گفت: زحمات افرادی همچون آیت‌الله یکتایی، برای مردم شهرستان خلخال در مبارزه با رژیم ستمشاهی که با همراهی همین مردم ولایت مدار و همسو با سراسر کشور با تبعیت از ولایت فقیه انجام شد، پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زد.

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • مجاهدت علما در پیروزی انقلاب برای نسل نو رمزگشایی شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سی به‌اضافه دو