- کد خبر: 37349
- بازدید: 1,416
- 1400/11/21 - 05:33:38
در آستانه سالروز پیروزی انقلاب اسلامی انجام گرفت؛
آغاز عملیات آبرسانی به ۴۵۴ روستای استان اردبیل
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل از آغاز عملیات آبرسانی به ۴۵۴ روستای استان اردبیل خبرداد و گفت: : با حل مشکل آبرسانی در این مناطق ، در کنار تامین شغل پایدار برای عشایر و روستاییان، مهاجرت معکوس و توسعه پایدار روستایی نیز در منطقه مغان افزایش خو
به گزارش سبلان ما ، سید کمالالدین میرجعفریان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران از آغاز عملیات آبرسانی به ۴۵۴ روستای استان اردبیل خبرداد و گفت: نخستین مرحله آبرسانی به روستاهای محروم استان اردبیل به صورت پایلوت در مجتمع خروسلو شهرستان بیلهسوار اجرایی شد.
وی افزود: عملیات اجرایی آبرسانی به ۲۳۴ روستا و قشلاق شهرستان بیلهسوار در مجتمع خروسلو به طول ۶ کیلومتر از تصفیه خانه آج اشمه آغاز و تا تراز ۳۰۰ ادامه خواهد داشت.
میرجعفریان به اعتبار پیش بینی شده برای اجرای این طرح اشاره کرد و با بیان اینکه ۳۵۲میلیارد ریال اعتبار اولیه در نظر گرفته شده است، گفت: هدف از اجرای این پروژهها حل مشکلات و دغدغه های مناطق روستایی و عشایری استان در زمینه تامین آب آشامیدنی است.
وی تصریح کرد: با حل مشکل آبرسانی در این مناطق ، در کنار تامین شغل پایدار برای عشایر و روستاییان، مهاجرت معکوس و توسعه پایدار روستایی نیز در منطقه مغان افزایش خواهد یافت.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها