- کد خبر: 3869
- بازدید: 1,568
- 1391/08/30 - 13:03:51
سارق وسایل داخل خودرو در اردبیل به دام افتاد
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل از دستگیری سارق حرفهای وسایل و لوازم داخل خودرو در این شهر خبر داد.
به گزارش سبلانه، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی پلیس، سرهنگ حسین علیزاده اظهار داشت: به دنبال به سرقت رفتن وسایل و لوازم از داخل خودورها در اردبیل ماموران انتظامی کلانتری 15 این شهرستان اقدامات گستردهای را در این خصوص آغاز کردند.
این مقام انتظامی ادامه داد: عصر روز گذشته ماموران انتظامی این کلانتری با شناسایی سارق، در اقدامی ویژه وی را دستگیر و به یگان انتظامی انتقال دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان اردبیل ابراز داشت: در تحقیقات به عمل آمده سارق دستگیر شده به هفت فقره سرقت وسایل و لوازم از داخل خودروها در این شهر اعتراف کرد.
علیزاده ارزش وسایل و لوازم به سرقت رفته را 80 میلیون ریال اعلام کرد.
وی اظهار داشت: سارق با جمعآوری این مبلغ اقدام به خرید یک دستگاه خودرو کرده بود که خودرو مذکور نیز توقیف و از داخل آن مقادیر قابل توجهی مواد مخدر متعلق به سارق کشف شد.
علیزاده در پایان سخنان خود به صاحبان خودروها در منطقه توصیه کرد: از رها ساختن وسایل نقلیه در محلهای خلوت و تاریک صرفنظر و حتیالامکان وسایل و لوازم اضافی و با ارزش را در داخل خودرو که سبب تحریک سارقان شود قرار ندهند.
انتهای پیام/
دیدگاهها