سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 40159
  • بازدید: 642
  • 1401/09/24 - 04:26:25

آغاز طرح زمستانی پلیس راه در جاده‌های استان اردبیل

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل از آغاز طرح زمستانی سه ماهه پلیس راه در جاده‌های مواصلاتی این استان خبر داد.

به گزارش سبلان ما ، سرهنگ سیدحجت فتاحی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل صبح امروز در جمع خبرنگاران از اجرای طرح زمستانی سال ۱۴۰۱ خبرداد و گفت: طرح زمستانی پلیس راه اردبیل  از امروز شروع شده و تا روز شنبه ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

وی با تاکید بر لزوم همکاری شهروندان و رانندگان در مسیرهای کوهستانی و برفگیر این استان با ماموران پلیس راه، به همه رانندگان توصیه کرد که با توجه به آغاز فصل زمستان، سیستم گرمایشی و نیز وضعیت برف پاک کن وسیله نقلیه خود را بررسی و بازبینی کرده و با وسیله نقلیه سالم رانندگی کنند.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل همچنین خواستار کنترل وضعیت آج لاستیک خودرو و استفاده از لاستیک‌های یخ شکن هنگام رانندگی در جاده های برفگیر و لغزنده و نیز همراه داشتن زنجیر چرخ مناسب و کسب مهارت کافی در استفاده از آن شد.

وی گفت: رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از جمله حرکت با سرعت مطمئنه، پرهیز از تغییر مسیر ناگهانی و گردش سریع، رعایت فاصله طولی، رعایت حق تقدم نیز با توجه به احتمال لغزنده بودن سطح جاده‌ها به خصوص در ایام بارش برف و باران و حتی ایام بعد از بارش به علت یخ بستن سطح جاده‌ها از جمله موارد ضروری است که باید مورد توجه رانندگان عبوری از جاده‌های استان اردبیل در فصل زمستان قرار گیرد.

 فتاحی از آمادگی کامل پلیس راه استان اردبیل برای خدمت رسانی هر چه بیشتر به مردم و رانندگان عبوری از جاده‌های استان در فصل زمستان خبر داد و از عموم شهروندان خواست تا با احترام به قانون و رعایت نکات ایمنی در حین رانندگی، بیش از پیش خدمتگذاران خود در پلیس راهنمایی و رانندگی را یاری کنند.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • آغاز طرح زمستانی پلیس راه در جاده‌های استان اردبیل

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
سیزده به‌اضافه ده