سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 40607
  • بازدید: 1,225
  • 1401/11/14 - 05:53:11

فرماندار نمین:

۴۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان نمین افتتاح می‌شود

فرماندار نمین از افتتاح ۴۳ طرح عمرانی و اقتصادی در این شهرستان خبر داد و گفت: این حجم سرمایه‌گذاری عمرانی و اقتصادی طی ۱۰ سال گذشته در نمین بی‌سابقه است.

به گزارش سبلان ما ،  طیب امینی فرماندار نمین صبح امروز در جمع خبرنگاران به وضعیت مسکن ملی این شهرستان اشاره کرد و گفت:  ۴۰۰ متقاضی مسکن ملی در این شهرستان ثبت نام کرده‌اند 

وی با بیان اینکه برای احداث مسکن ملی در شهرستان نمین بیش از ۷۰ هکتار زمین در شهر آبی بیگلو، نزدیک به ۳۰ هکتار در شهر عنبران و ۱۰۰ هکتار زمین در شهر نمین تامین شده است، گفت: درخصوص توسعه فضاهای آموزشی به تناسب توسعه ساخت و ساز واحدهای مسکونی نیز  ۱۱ باب مدرسه در این شهرستان با ۷۴۰ میلیارد ریال اعتبار در حال احداث است.

فرماندار نمین از آماده افتتاح بودن ۴۳ طرح عمرانی و اقتصادی با ۱۴ میلیون و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار و سرمایه‌گذاری در این شهرستان خبر داد و گفت: این طرح‌ها همزمان با دهه مبارک فجر با حضور مسئولان استانی به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • ۴۳ طرح عمرانی و اقتصادی در شهرستان نمین افتتاح می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده منهای یک