سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 40680
  • بازدید: 532
  • 1401/11/19 - 15:59:29

استاندار اردبیل؛

۱۵ طرح توسعه‌ای در اردبیل نیازمند سرمایه‌گذاری است

استاندار اردبیل به ۱۵ طرح توسعه‌ای با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: تکمیل و افتتاح این طرح‌ها ۱۲ هزار فرصت شغلی برای استان ایجاد می‌کند.

به گزارش سبلان ما ، سیدحامد عاملی استاندار اردبیل عصر امروزدر آیین افتتاح کارخانجات اسباب‌بازی سامان میلاد آسیا به لزوم حمایت از سرمایه گذاران در عرصه های مختلف تولیدی و اقتصادی اشاره کرد و گفت: در جلسات ستاد تسهیل باید حمایت از واحدهای تولیدی اثرگذار در کسب و کار و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.

وی به ۱۵ طرح توسعه‌ای با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در استان اردبیل اشاره کرد و گفت: تکمیل و افتتاح این طرح‌ها ۱۲ هزار فرصت شغلی برای استان ایجاد می‌کند بنابراین باید از چنین طرح‌هایی حمایت شود.

عاملی با بیان اینکه در حوزه‌های کشاورزی، گردشگری و صنعت ظرفیت‌های زیادی وجود دارد گفت: متاسفانه تاکنون ظرفیت های استان آنگونه که شایسته استان اردبیل است نتوانسته به ثروت تبدیل شود.

وی یکی از مسایل مهم کشور را توجه به استقلال اقتصادی دانست و گفت: در این حوزه از ظرفیت‌های خود باید درست استفاده کنیم.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • ۱۵ طرح توسعه‌ای در اردبیل نیازمند سرمایه‌گذاری است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
ده منهای هفت