سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 40746
  • بازدید: 475
  • 1401/11/26 - 08:31:44

مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اردبیل:

کیفی‌سازی فدای منفعت‌طلبی انبوه‌سازان نشود

مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اردبیل به حوادث زلزله‌های اخیر در شهرستان خوی و کشور ترکیه اشاره کرد و گفت: حوادث بلایای طبیعی اخیر برای انبوه‌سازان استان یک هشدار بود که کیفیت را فدای منفعت‌طلبی نکنند.

رحمت‌الله نجفی مدیر آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک استان اردبیل در گفتگو با  سبلان ما، به وضعیت سازه‌های استان اردبیل اشاره کرد و گفت: جلوگیری و پیشگیری از حوادث احتمالی در بلایای طبیعی همواره از دغدغه‌هایی است که در هنگام ساخت‌وساز موردتوجه قرار می‌گیرد تا از بروز فاجعه پیشگیری شود.

وی به زلزله‌های سهمگین اخیر در شهرستان خود و کشورهای ترکیه و سوریه اشاره کرد و گفت: این حوادث برای ما یک هشدار است که در موقع ساخت‌وساز به جوانب کار نیز اهمیت داده شده و با اصول مهندسی که آزمایشگاه فنی خاک نیز از جمله این اصول است به‌شدت موردتوجه قرار گیرد.

نجفی از منفعت‌طلبی به‌عنوان آفت در ساخت‌وساز نام برد و گفت: تحت هیچ شرایطی نباید کیفیت فدای منفعت‌طلبی در ساخت‌وساز شود.

وی به عمر مفید ساختمان اشاره کرد و گفت: عمر مفید ساختمان‌ها در ایران بعضاً کمتر از ۲۵ سال است؛ بنابراین مسئولان باید با اتخاذ تمهیدات ویژه‌ای بر کیفیت ساخت‌وسازها در استان اردبیل بیفزایند.

وی خواستار استفاده از مصالح استاندارد و درجه یک در پروژه‌های انبوه‌سازی شد و گفت: شد و گفت: مصالح ساختمانی استاندارد، علم و دانش فنی، قانون و بخشنامه در کنار نیروی انسانی متخصص از جمله عوامل ارتقای استحکام و طول عمر ساختمان‌ها است.

 

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • کیفی‌سازی فدای منفعت‌طلبی انبوه‌سازان نشود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شش منهای چهار