سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 40841
  • بازدید: 463
  • 1401/12/03 - 23:21:20

نائب رئیس مجلس:

رویه استخدام دستگاه‌های دولتی ساماندهی می‌شود

نائب رئیس مجلس به طرح تعیین تکلیف کارکنان دولت اشاره کرد و گفت: امیدوارم با تعامل دولت و مجلس برای همیشه رویه استخدام در ادارات و دستگاه‌های دولتی از یک رویه قانونی برخوردار شده و بتوانیم نیروی انسانی موجود را در بخش‌های مختلف با سازماندهی درست به کارگیری

به گزارش سبلان ما ، علی نیکزاد  نائب رئیس مجلس به طرح تعیین تکلیف کارکنان دولت اشاره کرد و گفت: امیدواریم بدون ایرادگیری شورای نگهبان، این طرح به دولت ارائه شود تا از سال آینده با پیش‌بینی منابع مورد نظر، زمینه اجرایی آن را شاهد باشیم.

وی گفت: تلاش نمایندگان مجلس بر این بوده تا این طرح بار مالی مازادی را روی دوش دولت نگذارد و قطعاً در لایحه بودجه ۱۴۰۲ که در صحن علنی مجلس تا یک هفته آینده مطرح خواهد شد، تمام جوانب امر در نظر گرفته می‌شود.

نیکزاد افزود: امیدواریم با تعامل دولت و مجلس برای همیشه رویه استخدام در ادارات و دستگاه‌های دولتی از یک رویه قانونی برخوردار شده و بتوانیم نیروی انسانی موجود را در بخش‌های مختلف با سازماندهی درست به کارگیری کرده و از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: مجلس تلاش می‌کند تا بودجه سال آینده را هر چه سریع‌تر جمع‌بندی کرده و با تصویب نهایی در صحن مجلس به دولت ارائه کند تا اواخر سال با ابلاغ به دولت، زمینه اجرایی آن را از ابتدای سال ۱۴۰۲ شاهد باشیم.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • رویه استخدام دستگاه‌های دولتی ساماندهی می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
دوازده منهای سه