- کد خبر: 40843
- بازدید: 383
- 1401/12/04 - 00:38:31
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل:
۱۷ درصد اشتغال استان در بخش تعاون است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل از عضویت 130هزار نفر در تعاونیهای استان خبر داد و گفت: ۱۷ درصد اشتغال استان در بخش تعاون است.
بهروز رحیمزاده مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در گفتگو با سبلان ما ، به بخش تعاونی ها اشاره کرد و گفت: استان اردبیل ظرفیت خوبی را در بخش توسعه و بالندگی اقتصادی تعاونیها دارد .
وی با بیان اینکه بیش از 130هزار نفر عضو تعاونی های استان اردبیل هستند گفت: ۱۷ درصد اشتغال استان در فضای اقتصادی تعاونیها شکل گرفته و این روند همچنان رو به رشد است.
رحیم زاده گفت: بخش عظیمی از ظرفیتهای گردشگری سرعین و مشگینشهر نیز در قالب تعاونی اداره میشود.
وی از فعالیت ۱۴ شرکت تعاونی در مناطق مرزی استان اردبیل خبر داد و گفت: حمایت و همراهی از این شرکتهای تعاونی زمینهساز اشتغال و درآمدزایی مناسب در این مناطق است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل به لزوم حماست از تعاونی ها پرداخت و گفت: پرداخت تسهیلات کم بهره از محل تبصره ۱۸ یکی از راهکارهای افزایش تعاونی ها در استان اردبیل است که امیدواریم با همکاری . همفکری معاونت امور اقتصادی استانداری، این امر در سال پیش رو تقویت شود.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها