سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 40854
  • بازدید: 611
  • 1401/12/04 - 12:40:43

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس:

وضعیت راههای روستایی اردبیل خوب نیست

نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس به آمار تصادفات جاده‌ای استان اشاره کرد و گفت: جلوگیری از تداوم حوادث جاده‌ای نیازمند توجه ویژه وزارت راه و شهرسازی برای توسعه و تعریض راههای استان است.

به گزارش سبلان ما ، صدیف بدری نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس در مراسم افتتاحیه پروژه های راهداری استان اردبیل به آمار تصادفات جاده‌ای استان اشاره کرد و گفت:  جلوگیری از تداوم حوادث جاده‌ای نیازمند توجه ویژه وزارت راه و شهرسازی برای توسعه و تعریض راههای استان است.

وی استفاده از فرصت‌های لایحه بودجه سال آینده از جمله تهاتر املاک و تهاتر نفت را بهترین فرصت برای تأمین منابع،تکمیل و تسریع جاده های مواصلاتی عنوان کرد و گفت: وضعیت راههای روستایی اردبیل خوب نیست و نیاز به بهسازی و آسفالت و برخی حوزه‌ها هم نیازمند ارتقا هست.

بدری به پروژه راه آهن اردبیل نیز اشاره کرد و گفت: پروژه راه آهن اردبیل-میانه تا سفر دور دوم رئیس جمهور به استان که بهار یا اوایل تابستان سال آینده انجام خواهد گرفت، ادامه خواهد داشت.

 

انتهای پیام/ج

اشتراک‌گذاری

  • وضعیت راههای روستایی اردبیل خوب نیست

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
شانزده منهای سه