سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 41685
  • بازدید: 750
  • 1402/02/25 - 19:36:07

با حضور پیکر مطهر شهید صفر رجبی برگزار شد؛

مراسم شبی با شهدا در روستای سلطان‌آباد

مراسم شبی با شهدا با حضور پیکر مطهر شهید صفر رجبی در مسجد جامع روستای سلطان‌آباد برگزار شد.

به گزارش سبلان ما، مراسم شبی با شهدا با حضور پیکر مطهر شهید صفر رجبی و سخنرانی سردار غلامحسین محمدی‌اصل در مسجد جامع روستای سلطان‌آباد برگزار شد.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) در این مراسم به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس به ویژه عملیات والفجر یک پرداخت و گفت: من در این عملیات افتخار همرزمی با شهید صفر رجبی داشتم.

وی با بیان اینکه شهدا به کشور عزت و عظمت دادند گفت: شهید صفر رجبی علی رغم داشتن 8 فرزند کوچک به جبهه‌های نبرد حق علیه باطل شتافت تا به تکلیف الهی خود عمل کند.

محمدی‌اصل با بیان اینک در آن دوران توان رزمی ایران قابل مقایسه با رژیم بعثی که از پشتیبانی بلوک غرب و شرق برخوردار بود، نبود، گفت: رزمندگان اسلام در 8 سال دفاع مقدس با سلاح ایمان برابر رژیم بعث مقاومت کردند.

وی واقعه کربلا را یادآور شد و گفت: همانگونه که پیکر مطهر امام حسین(ع) و یارانش چندین ماه در قتلگاه زیر آفتاب سوزان قرار داشت، پیکر شهید صفری این شاگرد مکتب عاشورا نیز سالها زیر خاک ماند و امروز بعد از 40 سال جهت ادای تکلیف دیگری به آغوش خانواده بازگشت تا بار دیگر با حضور خود جریان‌ساز و بیمه کننده نظام و انقلاب اسلامی شود.

فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) در پایان سخنان خود به جنگ نرم دشمنان اشاره کرد و گفت: امروز شهدا با حضور خود ضمن خنثی کردن توطئه‌های عمر و عاص‌های زمان در جنگ احزاب دیگر، یاریگر رزمندگان جبهه جنگ نرم شود.

 

انتهای پیام/ج
 

اشتراک‌گذاری

  • مراسم شبی با شهدا در روستای سلطان‌آباد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وپنج منهای ده