سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 41871
  • بازدید: 851
  • 1402/03/13 - 16:50:55

فرمانده ناحیه مقاومت اردبیل خبر داد:

اعزام 600 زائر اردبیلی به مرقد مطهر امام خمینی(ره)

فرمانده ناحیه مقاومت اردبیل گفت: 600 زائر اردبیلی برای شرکت در مراسم سالروز رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی به تهران اعزام شدند.

علی حبیب‌زاده فرمانده ناحیه مقاومت شهرستان اردبیل در گفتگو با سبلان ما، از اعزام 600 زائر اردبیلی به مراسم سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: امسال بعد از وقفه 3 ساله شرایط حاد کرونایی، توانستیم 600 نفر از زائران حرم مطهر امام خمینی(ره) را به این سفر معنوی اعزام کنیم.

وی از استقبال پرشور شهروندان اردبیلی برای حضور در مراسم شکوهمند سالروز ارتحال امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: متأسفانه امکانات موجود جوابگوی اعزام زائرین به حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را نداد و امسال تنها توانستیم 600 زائر اردبیلی را به این مراسم اعزام کنیم.

حبیب زاده خاطر نشان کرد: بسیاری از زائران اردبیلی به صورت خودجوش و با وسایط شخصی به همراه خانواده‌های خود جهت شرکت در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) و زیارت رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب اسلامی به تهران رهسپار شدند.

وی از برگزاری مراسمات ویژه سالروز ارتحال امام خمینی در شهرستان اردبیل خبر داد و گفت: ساعت 7صبح روز 14 خرداد  مراسم سخنرانی در مسجد اعظم اردبیل برگزاری شده و دستجات عزاداری برای اقامه عزا در میادین شهر به سوگواری خواهن پرداخت.

انتهای پیاو/ج

اشتراک‌گذاری

  • اعزام 600 زائر اردبیلی به مرقد مطهر امام خمینی(ره)

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
نوزده منهای دو