- کد خبر: 41885
- بازدید: 727
- 1402/03/14 - 17:19:59
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی:
اختصاص ۴۰۰میلیارد تومان اعتبار برای حل مشکل آب
نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی در دیدار با اصناف و بازاریان اردبیل گفت: برای حل مشکل آب ۴۰۰میلیارد تومان اعتبار اختصاص دادیم.
به گزارش سبلان ما، علی نیکزاد نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی عصر امروز در دیدار با اصناف و بازاریان در مسجد اعظم گفت:با تلاشهای شبانهروزی، منطقه آزاد اردبیل به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است.
وی با بیان اینکه در تمام روستاهای اردبیل ، نیر، نمین و سرعین حضور یافته و با تمام توان در جهت حل مشکلات آنها از جمله آب تلاش و پیگیری میکنم، گفت: اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان به شرکت آب و فاضلاب استان اختصاص دادهام.
نیکزاد گفت: در جهت بهسازی و نوسازی راههای روستایی ۱۵۰ میلیارد تومان برای ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ اعتبار به اداره راهداری تخصیص دادهام.
وی افزود: برای بهسازی جاده ارجستان به اردبیل اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان اختصاص دادهام.
نیکزاد با بیان اینکه از شرکت ایمدرو ۴۰ میلیارد تومان برای آسفالت جاده عنبران و نمین و روستای جید اعتبار اخذ شده است، گفت: از سال ۹۹ تا ۱۴۰۲ اعتباری بالغ بر ۲۳۰ میلیارد به بنیاد مسکن اختصاص داده تا مشکلات و مطالبات روستایی ها حل شود.
وی خاطرنشان کرد: برای جهادکشاورزی استان ۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته تا پروژه های مانند ساخت سد معیشتی روستایی را انجام دهند.
انتهای پیام/ج
دیدگاهها