سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

سه‌شنبه 28 مرداد 1404
  • کد خبر: 42231
  • بازدید: 290
  • 1402/04/06 - 19:13:17

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل:

شهید بهشتی تکیه‌گاه مردم و نظام در مبارزه با مفاسد بود

رئیس‌کل دادگستری استان اردبیل به نقش شهید بهشتی در مبارزه با انحرافات جریان غرب‌گرای داخلی، پرداخت و گفت: شهید بهشتی تکیه‌گاه مردم و نظام در مبارزه با مفاسد بود.

حجت الاسلام حسین کثیرلو رئیس کل دادگستری استان اردبیل در گفتگو با سبلان ما، به تبیین شخصیت شهید محمد حسینی بهشتی پرداخت و گفت: شهید بهشتی از جمله چهره‌های انقلابی و محوری نهضت امام خمينس(ره) بود كه دستگاه امنيتی رژیم پهلوی، وی را تحت شدیدترین مراقبت ها قرار داده بود.

وی به سخنان شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: شهید بهشتی معتقد بود انقلاب اسلامی ایران دومین تجربه انقلاب بنیادی اسلام در تاریخ است بنابراین وظیفه شناسی و پیروی از امام امت این رهبر انقلاب و پیرو راستین پیامبر بزرگوار اسلام انقلابمان را پاینده‌تر کنیم.

وی به نقش شهید بهشتی در مبارزه با انحرافات جریان غرب‌گرای داخلی، اشاره کرد و گفت: وضعیت کنونی نظام جمهوری اسلامی ایران بی شباهت به دوره ریاست شهید بهشتی بر قوه قضاییه نیست؛ در هر 2 دوره نظام جمهوری اسلامی در مصاف سنگین با دشمنان نظام و انقلاب ،اعم از معاندان خارجی یا مفسدان و غربگرایان داخلی  قرار گرفته است. 

کثیرلو گفت: در هر 2 دوره، افراد یا جریاناتی در داخل و خارج کشور با قرارگرفتن در جایگاه‌های مختلف به دنبال آشفته‌سازی و ایجاد بحران و گسترش ناامنی در داخل کشور بوده‌اند اما شهید بهشتی در این شرایط با حضور قدرتمندانه خود در مبارزه با مفسدان، همواره در صحنه‌های مختلف آرامش بخش و تکیه گاه مردم و نظام بود.

وی تصریح کرد: یکی از خصوصیات برجسته شهید بهشتی (ره) این است که وی برای تمام دوره‌ها به عنوان الگوی مدیریتی در قوه قضاییه است.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: در شرایط حساس هر جامعه‌ای و دورانی که دشمنان به دشمنی‌های خود شدت بخشیده‌اند اگر قوه قضائیه با قدرت و صلابت عمل کند و مردم احساس کنند مفسدان اجتماعی چه در مساله اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا مسائل دیگر بطور عادلانه و بدون هیچ اغماض و ملاحظه‌کاری در برابر سد قانون قرار خواهند گرفت، جامعه احساس امنیت کرده و مفسدان و اخلال‌گران اجتماعی زمینه رشد و فعالیت در اجتماع را نخواهند یافت.

انتهای پیام/ج

 

اشتراک‌گذاری

  • شهید بهشتی تکیه‌گاه مردم و نظام در مبارزه با مفاسد بود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هفده منهای هشت