سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

دوشنبه 27 مرداد 1404
  • کد خبر: 43129
  • بازدید: 1,124
  • 1402/07/07 - 06:03:22

جواد زنجانی رئیس جبهه اصلاحات اردبیل شد

جواد زنجانی در دوازدهمین جلسه سالجاری شورای اصلاح طلبان به عنوان رئیس جبهه اصلاحات اردبیل معرفی شد.

به گزارش سبلان ما ، در دوازدهمین جلسه سالجاری شورای اصلاح طلبان باحضور دبیران احزاب عضو که در خانه کارگر برگزار گردید از دوران ریاست شش ماهه فرهاد عبدالعلی پور قدردانی و نیمسال دوم سال با هیئت رئیسه جدید و به ریاست جواد زنجانی دبیر اول حزب کارگزاران استان آغاز شد.

 دبیران احزاب عضو این جبهه به بحث وبررسی مسائل سیاسی، اقتصادی واجتماعی استان و کشور پرداختند و مقرر کردند که در جلسات آتی کمیته های مرتبط مطالب را جمع بندی و گزارشات و راهبردهای خود را ارائه کنند.

جواد زنجانی در این جلسه اظهار کرد: رویکرد و سیاست‌گذاری نظری و میدانی شورا را بر محور سیاست‌های کلی جبهه اصلاح‌طلبان ایران و بر پایه رصد و تحلیل فضای سیاسی و اجتماعی استان خواند و در مورد  انتخابات پیش رو نیز مردم محوری را نقشه راه دانست.

رئیس جبهه اصلاحات استان افزود : همگرایی و همراهی اصلاح طلبان در درون جبهه با لحاظ همراهی با مردم را کارسازترین راه برای رسیدن به اهداف آینده روشن ایران سرافراز توصیف کرد.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • جواد زنجانی رئیس جبهه اصلاحات اردبیل شد

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت منهای دو