سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 43200
  • بازدید: 634
  • 1402/07/12 - 07:17:48

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

رونق گردشگری، نقطه مشترک کشورهای عضو اکو است

معاون گردشگری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه رونق گردشگری، نقطه مشترک کشورهای عضو اکوست، گفت: هم‌افزایی کشورهای عضو اکو می‌تواند در این زمینه مثمرثمر شود.

به گزارش سبلان ما، علی اصغر شالبافیان  پیش از ظهر امروز در حاشیه  نشست وزرای گردشگری عضو اکو به خبرنگاران گفت: بخش گردشگری به نیروی انسانی زیادی نیاز دارد و همکاری گردشگری کشورها می‌تواند راه را برای رشد این کشورها هموار و پیشران توسعه قرار دهد.

وی گفت: فعالان گردشگری کشورهای عضو باید همکاری کنند تا با جلب همکاری بخش‌های مختلف برای رشد کشورهای خود گام بردارند.

معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه موسیقی، صنایع دستی و سایر ارزش‌های هر کشور می‌تواند راه را برای گردشگری هموار کند، گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره تلاش کرده با نمایش داشته‌ها و ثبت آثار فاخر معماری تاریخی خود، در این راستا تلاش کند.

شالبافیان با اشاره به ثبت ۵۴ کاروانسرای ایرانی در فهرست یونسکو ، این اقدام را کار بزرگی خواند و گفت: کاروانسراها که در توسعه جاده ابریشم نیز تأثیرگذار بوده اند و در طول زمان بستر ارتباطات زمینی بوده‌اند، امروز از بعد گردشگری اهمیت بسیاری دارند.

وی تصریح کرد: با تجربیاتی که داشته‌ایم و با هم‌افزایی کشورهای عضو اکو می‌توانیم برای رونق گردشگری همدیگر موثر باشیم.

 نشست وزیران گردشگری کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو فردا پنج‌شنبه در مجموعه تاریخی شیخ صفی الدین اردبیلی برگزار می‌شود.

 

انتهای خبر/  ج

اشتراک‌گذاری

  • رونق گردشگری، نقطه مشترک کشورهای عضو اکو است

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
هشت به‌اضافه شش