سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

شنبه 1 شهریور 1404
  • کد خبر: 43399
  • بازدید: 1,277
  • 1402/07/26 - 05:16:36

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل در محکومیت جنایت غزه

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحداردبیل با صدور بیانیه‌ای جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان غزه را محکوم کرد.

به گزارش سبلان ما، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحداردبیل با صدور بیانیه‌ای جنایت رژیم صهیونیستی در بمباران بیمارستان غزه را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است:

«إن یمسسکم قرحٌ فقد مسّ القوم قرحٌ مثله و تلک الأیام نداولها بین الناس، و لیعلم الله الذین آمنوا و یتخذ منکم شهداء و الله لا یحب الظالمین» ( سوره آل عمران، آیه 140)

اگر به شما در جنگ آسیبى رسید، بى‌گمان به دشمنان شما نیز آسیب رسید و همانا این روزگار را با اختلاف احوال میان مردم مى‌گردانیم تا مقام اهل ایمان معلوم شود و از میان شما افرادى را ( از آنان که ثابت قدم ماندند ) گواه دیگران کند و خداوند ستمگران و ظالمان را دوست نمى‌دارد.

هولوکاست، کلمه‌ای آشنا که در جوامع استکبار همواره بهانه‌ای برای دفاع از عقیده صهیونیستی و شعارهای پوچ حقوق بشری آنان بوده‌ایم.حال با دور بودن از هرگونه تحریف تاریخی و خارج از قاب رسانه‌های غربی شاهد نسل کشی زنان و کودکان، غیرنظامیان و افراد ناتوان و کم‌توانی هستیم که در بیمارستان المعمدانی و بدور از هرگونه جنگ و جبهه هستند.

بدور از هرگونه قوانین نوشته شده انسانی حمله به بیمارستان در تمامی وجدان‌های بیدار و مرام و معرفت انسان‌های آزاده محکوم بوده و هست.

این اقدامات شوم یادآور جنایات حکومت بعثی عراق بود که به بدترین شکل باعث مجازات بانیان آن شد و مطمئناً گریبان‌گیر نتانیاهو و عوامل این اتفاق خواهد شد.  

سکوت جوامع بین‌المللی و کشورهای مدافع حقوق بشر، سازمان‌های به اصطلاح بشر دوستانه در برابر هولوکاست غزه نقاب از چهره پلید، منفعت‌طلب و سیاست‌زده این ارگان‌ها برداشت.

 در همین راستا شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ضمن ابراز همدردی با مردم ستم دیده فلسطین این اقدام وحشیانه رژیم موقت صهیونیستی را محکوم می‌کند.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اردبیل در محکومیت جنایت غزه

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
چهارده منهای چهار