سبلان ما

پایگاه خبری تحلیلی

سبلان ما

یک‌شنبه 2 شهریور 1404
  • کد خبر: 43688
  • بازدید: 1,313
  • 1402/08/15 - 07:19:08

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل:

شهرک انرژی‌های خورشیدی در اردبیل احداث می‌شود

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل از احداث شهرک انرژی‌های خورشیدی به منظور تولید انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر در استان اردبیل خبر داد.

به گزارش سبلان ما، هاشم علایی صبح امروز در جریان بازدید از محل‌های پیشنهادی احداث شهرک انرژی خورشیدی، اظهار کرد: طی تفاهم‌نامه فی‌مابین شرکت شهرک‌های صنعتی با استانداری اردبیل، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، شرکت برق منطقه‌ای آذربایجان و شرکت توزیع نیروی برق استان، شهرک انرژی‌های خورشیدی در استان اردبیل احداث می‌شود.

وی گفت: این شهرک در راستای ترویج بهره‌مندی از انرژی‌های تجدیدپذیر و به منظور حمایت از مشارکت بخش خصوصی در تولید برق پاک احداث خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان اردبیل گفت: برای احداث شهرک انرژی خورشیدی، چندین نقطه در استان اردبیل از سوی دستگاه‌های ذیربط شناسایی و معرفی شده است که در صورت دارا بودن شرایط لازم، بهترین مکان ممکن برای احداث آن انتخاب و تملک خواهد شد.

وی افزود: پس از تملک اراضی مساعد و تأمین زیرساخت‌های لازم، نسبت به واگذاری زمین به سرمایه‌گذاران واجد شرایط برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی اقدام می‌شود تا گامی مهم در تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک در استان برداشته شود.

علایی گفت: توسعه و گسترش انرژی‌های تجدیدپذیر در تحقق اهداف توسعه اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی بسیار تاثیرگذار بوده و استفاده از انرژی‌های نو می‌تواند ضمن کاهش وابستگی به منابع فسیلی و حفظ محیط زیست، نیروی برق مطمئن و پایداری را در فواصل مختلف سال در اختیار صنعت استان قرار دهد.

 

انتهای خبر/ ج

اشتراک‌گذاری

  • شهرک انرژی‌های خورشیدی در اردبیل احداث می‌شود

دیدگاه‌ها

  • وارد کردن نام، ایمیل و پیام الزامی است. (نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد)
دیدگاه شما برای ما مهم است
بیست‌وهشت به‌اضافه دو